Ja Ja sahnede !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Trabzonspor'da yeni transfer Jaja da, ilk kez sahne alacak.

Avrupa Ligi’nde, İngiliz devi Liverpool’a geçtiğimiz hafta şanssız bir şekilde kaybederek elenen Trabzonspor, şampiyonluk kovaladığı Süper Lig’de bu akşam Antalyaspor’un konuğu olacak. Ligdeki ilk iki maçını da kazanma başarısı gösteren Bordo-Mavililer’de sakatlığı bulunan Teofilo Gutierrez, Glowacki ve Engin Baytar bu mücadelenin kadrosuna alınmadı. Ev sahibi Antalya’da ise sakat Ömer Çatkıç ile Ali Zitouni kadroda yer almıyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in, zorlu randevu öncesinde forvet hattında Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımından transfer edilen Jaja’yı ilk onbirde oynatması bekleniyor.

‘Artık sabırsızlanıyorum’

Umut Bulut’un kafasının karmaşık olması ve Teofilo’nun sakatlığının sürmesi sebebiyle Brezilyalı oyuncu, bir aksilik olmazsa bugün ilk kez Bordo-Mavili formayla boy gösterecek. Sahaya çıkmak için sabırsızlandığını ifade eden Jaja, “Kulübede oturmak gerçekten çok üzücü. Artık takımım için elimden geleni yapma fırsatını yakalamak istiyorum. Hocam görev verdiği taktirde takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğumu ispatlayacağıma inanıyorum” açıklamasını yaptı. Güneş’in, tecrübeli golcü ile birlikte ileride Alanzinho’ya şansı tanıyacağı ifade edildi.

Fanatik

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri