Kesinlikle photoshop değildir çektikten sonra fark ettim bende :)
LocKe GururLan Bayan Üye 21 Tem 2010 #2 ---> İznikde çekindiğim bir fotodaki gökyüzündeki ay ve yıldız ooooo süper .... begendim
I ilker48 Kayıtlı Üye 26 Tem 2010 #3 ---> İznikde çekindiğim bir fotodaki gökyüzündeki ay ve yıldız Gerçekten iyi yakalamışsınnn
' Kontes.. Bayan Üye 26 Tem 2010 #4 ---> İznikde çekindiğim bir fotodaki gökyüzündeki ay ve yıldız çok güzel ya
mystic Bayan Üye 30 Tem 2010 #6 ---> İznikde çekindiğim bir fotodaki gökyüzündeki ay ve yıldız Görüntü süper :1:
ashli Bayan Üye 30 Tem 2010 #8 ---> İznikde çekindiğim bir fotodaki gökyüzündeki ay ve yıldız Süper bir an yakalamışsın kuzu
nones Bayan Üye 30 Tem 2010 #9 ---> İznikde çekindiğim bir fotodaki gökyüzündeki ay ve yıldız hiç sorma kuzu xD
FoX Kayıtlı Üye 30 Tem 2010 #10 ---> İznikde çekindiğim bir fotodaki gökyüzündeki ay ve yıldız gerçekten güzel bi görüntü yakalamışsın (=
---> İznikde çekindiğim bir fotodaki gökyüzündeki ay ve yıldız gerçekten güzel bi görüntü yakalamışsın (=
alacalight Kayıtlı Üye 1 Kas 2010 #11 ---> İznikde çekindiğim bir fotodaki gökyüzündeki ay ve yıldız harika bayıldım gerçekten
DeeLoer Kayıtlı Üye 1 Kas 2010 #12 ---> İznikde çekindiğim bir fotodaki gökyüzündeki ay ve yıldız Mükemmel bi görüntü .