İzmir Urla Lisesi

kemal35

Banned
2005 de mezun olmuştum sözel bölümünden, çok ama çok şey öğretti bana urla lisesi. birsürü arkadaşım oldu şuan urlada 1000 den fazla dostum arkadaşım bulunmakta hep urla lisesinin sayesinde çevrem gelişti güzelleşti. ama urla lisesini bi özelliği vardı kötü bi özellikti bizler için çok başıboştu hernekadar disiplinle ayakta durmaya çalışsada bazı çakal öğrenciler ortalıkta terör estiriyodu bi kaç yıl böle geçti kavgalar kafa koparmalar bıçaklanmalar peşisıra geliyodu. ama diğer yandan da eğitim kalitesi açısından on numara bi okuldu bizden sonra fiziki çehreside eski hocalarımızda hep değişmiş yeni gelenlere selam olsun urla lisesi daim olsun

---> İzmir Urla Lisesi

Urla Yaa :)

Yazlıgımız Var .. Yazları Vazgecilmez Adresim ..

Urla / İskele .

Sen Nerede Oturuyordun ?

---> İzmir Urla Lisesi

544 kooperatif evlerinde oturuyodum 7 sene orda oturdum urla başka bi güzelliktir yha:D

---> İzmir Urla Lisesi

544 kooperatif evlerinde oturuyodum 7 sene orda oturdum urla başka bi güzelliktir yha:D
Aynen Kardeşim , Her Allahın Günü Sabahtan Git Gelinkayadaki Cafelere ..

Otur , Güneşlen , Denize Gir , Yemek Ye (:)

Özledim Şimdi Valla ..

---> İzmir Urla Lisesi

belki görmüşümdür seni çünkü urlada görmediğim tek bi yüz kalmamıştır muhakkak

urla yeşil cennet kurban olam öyle cennete:)

---> İzmir Urla Lisesi

hımm :) hadi hayırlısı olsun ben 2005 mezunuyum yukardada belirttiğim gibi ama aşkın çok şanslı bence cünkü bizden sonra fiziken cok değişti urla lisesi eğitim kaliteside baya bi arttı yani ki öss de bizim olduğumuz yıllarda o kadar başarı sağlayamıyodu ama bi kaç senedir urla lisesinin kalitesinde baya bi artış var umarım sevdiğin güzel bi üniversiteyi kazanır sende o da cok mutluolursunuz inş:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri