İzmir Dünyada Yaşanılabilecek 6. Şehir Seçildi

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
İZMİR Dünya'da yaşanabilecek 6. şehir seçildi.
Dünyanın en yaşanabilir şehirlerinde ilk 10 ise şu şekilde ;

1. Melbourne, Avustralya
2. Viyana, Avusturya
3. Vancouver, Kanada
4. Toronto, Kanada
5. Adelaide, Avustralya
6. İzmir, Türkiye
7. Helsinki, Finlandiya
8. Auckland, Yeni Zelanda
9. Zurih, İsviçre
10.Kopenhag, Danimarka
Listede ki çoğu büyük metropolü geride bırakarak kendine 6. sırada yer bulan İzmir, özellikle baskıdan uzak, ucuz yaşam koşulları ve özgürlük konularında, araştırmayı yapan uzmanlardan tam puan almayı başardı.

Uzmanlar seçim yaparken, ekonomik ferahlık, insan davranışları, siyasi görüş ve ulaşım kolaylığı gibi 15’ten fazla kriteri göz önüne aldıklarını belirttiler. Listede yer alan iki Türk şehrinden biri olan İstanbul ise kendine 48. sıradan yer buldu.

---> İzmir Dünyada Yaşanılabilecek 6. Şehir Seçildi

Benim değil ama annemin en büyük hayali İzmirden ev almak, kadın boşuna araştırmıyormuş o kadar :pp

Doğru bir karar bencede. Ne mutlu İZMİR'de yaşayanlara :)

Vallaha değil 6. olmayı daha da başlarda olmayı hak eden bir il benim gözümde.

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

at kendini buraya kanka hayat burda :D

Belediye komple CHP ye verildiğinde sonuç ortada demek ki :) Helal olsun yaşayana yaşatana.

Geneli AVM'den geçilmeyen İzmir'de Yaşamak mı ? Düşman başına.

Büyük köy = İzmir

Geneli AVM'den geçilmeyen İzmir'de Yaşamak mı ? Düşman başına.

Büyük köy = İzmir

Dünya imrenirken senin beğenmemen garip

Avm olarak bakma olaya

Ben kordonda çimlere oturup biramı içebilirken, senin 250 metre ötedeki camide namazını kılman

başka şehirlerde ben gavur sen yobaz ilan edilebilirsin fakat izmirde bu ayrımı yapan oldukça az mesela.. :)

ulaşım , yazlık yerler , eğlence ve eğlenme mekanları , üniversiteler , camiler , kordon , göztepe , karşıyaka dışardan baktığında büyük olgular ama içinde olduğun için sıkıldın demekki.

Dünya imrenirken senin beğenmemen garip

Avm olarak bakma olaya

Ben kordonda çimlere oturup biramı içebilirken, senin 250 metre ötedeki camide namazını kılman

başka şehirlerde ben gavur sen yobaz ilan edilebilirsin fakat izmirde bu ayrımı yapan oldukça az mesela.. :)

ulaşım , yazlık yerler , eğlence ve eğlenme mekanları , üniversiteler , camiler , kordon , göztepe , karşıyaka dışardan baktığında büyük olgular ama içinde olduğun için sıkıldın demekki.

Ulaşım genel olarak iyi ama küçük bir yoğunlukta tıkanıyor.

Yazlık yerlerin genelinin İzmir'e yakın olması İzmir'in iyi tarafını göstermiyor.

Eğlence ve eğlenme mekanları nereye kadar ?

Üniversitesi okuyana okumayana ?

kordon , göztepe , karşıyaka. benim için hepsi kalabalık köyden başka birşey değil.Bir Trabzon Sahili benim için daha önemlidir.

Kardeşim anlayacağın planlama dahilinde çok daha iyi olabilecek bir İzmir olabilir ama olmuyor işte bunun sebebini sen iyi anlarsın ; cefasını her defa Atatürk'e Alsancak'a Buca'ya maça giden sen daha iyi biliyorsun :)

Daha sayabileceğim yapılabilecek kapasitesi de olan bir şehir ama olmuyor. Kararına da saygılıyız tabii ki :D

bu kadar kusur kadı kızında da bulunur

zamanla inşallah..

Ülke genelinde chp iktidar olursa

veya

İzmiri akp alırsa işte ozaman İzmir , Teksas olur fakat şimdilik her iki seçenekte oldukça zor :)

Bir gün ben de İzmirde yaşamak istiyorum.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri