Dostum ben filmleri listeleyemem. Dünya kadar filmden en iyi 7 yi çıkaramam. Öyle ki filmler izlenilen anda ki ruh haline göre de kalıplaşmış olduğu için bu işin içinden çıkamam. Ama listenden yola çıkarak şunu söyleyebilirim; Christopher Nolan filmografisi en iyilerimde hep olur... (Batman serisi, prestij, başlangıç, akıl defteri vs. vs. vs. )1 The Sting (1972)
2 Papilion
3 Dark knight rises
4 Dark knight
5 Batman Begins
6 hokkabaz
7 herşey çok güzel olacak
ayrıca özgürün yorumunu merak ediyorum bu konuya [MENTION=156189]ozgur20[/MENTION]
Dünya kadar filmden en iyi 7 yi çıkaramam. Öyle ki filmler izlenilen anda ki ruh haline göre de kalıplaşmış olduğu için bu işin içinden çıkamam.
Dostum ben filmleri listeleyemem. Dünya kadar filmden en iyi 7 yi çıkaramam. Öyle ki filmler izlenilen anda ki ruh haline göre de kalıplaşmış olduğu için bu işin içinden çıkamam. Ama listenden yola çıkarak şunu söyleyebilirim; Christopher Nolan filmografisi en iyilerimde hep olur... (Batman serisi, prestij, başlangıç, akıl defteri vs. vs. vs. )
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.