“İzdiham” yarattı

RaPizM^^

Bayan Üye
Serdar Ortaç Kıbrıs konserleri dizisine başladı ve önceki gece Girne’de sahneye çıktı

Türkiye’nin beste fabrikası Serdar Ortaç ülkemizde vereceği konserler zincirinin ilkini önceki akşam verdi. Cratos Premium Hotel ile 11 konserlik anlaşma yapan sanatçı ilk konserini cumartesi akşam Port Cratos’ta yaklaşık 2 bin kişi önünde verdi.
Serdar Ortaç hayranları konserden saatler önce salondaki yerlerini aldı. Konseri Başbakan İrsen Küçük ailesi ile birlikte izlerken Serdar Ortaç’ın annesi Nesrin Ortaç’a ise Boz Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bozoğlu eşlik etti.

Sahneyi robotlar bastı

Serdar Ortaç sahneye “Kara Kedi” albümünde yer alan “Poşet” adlı parçası ile çıktı ve dans grubu da robot kostümleriyle sanatçıya eşlik etti.
Konserinin ilk yarım saatinde eski şarkı sözlerilarını seslendiren sanatçı zaman zaman da hayranlarına takılmadan duramadı. Son dönemlerde sık sık bekar oluşundan yakınan sanatçı “orkestramda bulunan 20 kişiden hemen hemen hepsi mutlu ama ben mutlu değilim. Bu gidişle evde kalacağım” diyerek bir kez daha özel yaşamındaki yalnızlığını dile getirdi.
Sanatçı sahnede giydiği kostümünden de yakındı ve kendisini vokalistinin giydirdiğini söyledikten sonra “öyle bir kıyafet tasarladın ki kan ter içinde kaldım” dedi. Sanatçı konser boyunca 3 kostüm değiştirdi.
Yaklaşık iki saat kaldığı sahnede bitmeyen enerjisi ise herkesin beğenisini kazanan Ortaç konserinin sonunda ise “Hayat “ adlı parçasının bir kısmını Yunanca seslendirdi.

Bir pot da Ortaç’tan

Ramazan Bayramı’nda Girne’de sahne alan Ajda Pekkan’ın konser sırasında Başbakan İrsen Küçük’e “hanımefendi” diye hitap etmesinin yankıları hala sürerken önceki gece de Serdar Ortaç Başbakanı anons ederken “Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı” ifadesini kullandı. Ortaç’ın potunu fark eden vokalisti hemen devreye girerek konuyu değiştirdi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri