Merhaba Arkadaşlar az önce okuduğum bir mailde yarışma yapılacağı yazıyordu. ve her zamanki gibi fark yaratan webmaster sitesi olan iyinet ve daha önce uzun yıllar birlikte çalıştığımız datacenter firması olan Netinternet sponsorluğunda yapılağını öğrendim.. ve sitemiz dusler forum olarak katılmaya karar verdim.. yarışmaya katılan web sitelerini inceledim ve içlerinde güzel, kaliteli, bilinen ve görsellik olarak hoş bir kaç web sitesi gördüm.. Fakat bizim bunlardan farkımız olduğunu düşünüyorum . Yarışma çok basit aslında, şartları uygun. birazdan aşağıda detaylı şekilde vereceğim web sitesi olan arkadaşlarda yarışmaya katılabilirler. öncelikle dost sitelerimize sonra tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Yarışma Kuralları
Değerlendirme
Değerlendirmede Dikkate Alınacak Kriterler
Ödüller
- Ayın Sitesi Ödülü 400 TL
- Centilmenlik Ödülü 1 Yıllık Linux Hosting
(Detayları incelemek isteyenler bu adresten bireysel pakete bakabilirler:http://www.netinternet.com.tr/linux-hosting.html)
- Anket Katılımcılarına Sürpriz Ödül
Yarışmaya sponsor olarak destek vermek isteyenler bizimle irtibata geçebilirler.
Yarışmaya Nasıl Başvuru Yapabilirim?
Yarışmaya başvuru yapmak isteyen herkes öncelikle yarışma ile ilgili en az 250 kelimeden oluşan bir yazı hazırlayıp katılmak istediği site veya blogunda yayınlayacak. Yazı içinden 2 adet dofollow link çıkışı verilecek. Aşağıdaki şekilde:
Daha sonra aşağıdaki şablonu doldurarak bu konuya mesaj olarak ekleyecek. Pm ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
Katılım Şablonu
Yarışmacı Adı:
Site Adı:
Site Adresi:
Yarışma Yazısı Linki:
Site Açıklaması:
Not:
Son Başvuru: 27 Kasım saat 12:00 (Türkiye saati ile)
Sponsordan
- Yarışmaya katılım ücretsizdir.
- Her üye sadece 1 adet site ile yarışmaya katılabilir. Yarışmaya katılanlar, sitenin kendilerine ait olduğunu beyan etmiş sayılacaklar.
- Ücretsiz blog servislerinden (blogspot, blogcu gibi) ve komünite bloglardan açılan siteler, ücretsiz domaine sahip siteler yarışmaya katılamazlar.
- T.C. yasalarına uygun olmayan siteler kesinlikle eklenmemelidir! Yarışmaya adult, w-arez, hack, crack içerikli sitelerin katılması yasaktır. Jüri üyelerinin bu tür siteleri son aşamaya kadar diskalifiye etme hakları var. (Not: 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve Telif Hakları çerçevesinde yasal olmayan siteler de kabul edilmeyecektir!)
- Yarışma katılımcıları yarışmaya katılacakları sitelerinde makale yayınlayıp makale içinden iyinet ve sponsora dofollow link verecekler. Yarışmaya katılan kişiler sitelerindeki makaleyi yarışma sonrasında kaldıramazlar. İzinsiz kaldıran kişilere -eTicaret puanı kullanma hakkımız saklıdır, ayrıca yazıları kaldıran kişiler bir sonraki iyinet yarışmalarına katılım gösteremezler.
- Yarışmaya iyinet forumu yöneticileri (genel moderatörlerlar) katılım gösteremezler. Kategori sorumluları, Onursal üyeler, Prestige üyeler ve Paylaşım grubu üyeleri yarışmaya katılabilirler.
- Yarışmaya katılan tüm üyeler yarışma kurallarını kabul etmiş sayılırlar.
- Forum yönetimi gerekli gördüğü takdirde kurallarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Değerlendirme
- Yarışmaya katılan siteler, yönetim üyelerinden oluşan jüri ekibi tarafından elemeye tabii tutulacaktır. Elemeler sonucu 10 site seçilecek. Finalde bu 10 siteden biri halk oylaması ve jüri değerlendirmesi sonucu ayın sitesi seçilecek. (jüri ve halk oylamasının sonucu etkileme yüzdesi %50 dir)
- Ek olarak bir site jüri tarafından centilmen site olarak seçilecek. Ve centilmenlik ödülü verilecek. (Özgünlük şartı aranacak)
- Değerlendirme süresi 15 gündür. 15 gün sonunda dereceye girenler açıklanacak ve ödülleri teslim edilecektir. (4 Aralık Final ve 12 Aralık 2011 Sonuçlar açıklanacak)
Değerlendirmede Dikkate Alınacak Kriterler
- Görsellik ve işlevsellik
- Domain - içerik uyumluluğu
- Arama Motoru Optimizasyonu
- Güncellik
- Özgünlük
Ödüller
- Ayın Sitesi Ödülü 400 TL
- Centilmenlik Ödülü 1 Yıllık Linux Hosting
(Detayları incelemek isteyenler bu adresten bireysel pakete bakabilirler:http://www.netinternet.com.tr/linux-hosting.html)
- Anket Katılımcılarına Sürpriz Ödül
Yarışmaya sponsor olarak destek vermek isteyenler bizimle irtibata geçebilirler.
Yarışmaya Nasıl Başvuru Yapabilirim?
Yarışmaya başvuru yapmak isteyen herkes öncelikle yarışma ile ilgili en az 250 kelimeden oluşan bir yazı hazırlayıp katılmak istediği site veya blogunda yayınlayacak. Yazı içinden 2 adet dofollow link çıkışı verilecek. Aşağıdaki şekilde:
Kod:
[COLOR=#008000]<a href=[COLOR=#0000ff]"http://forum.iyinet.com"[/COLOR] title=[COLOR=#0000ff]"webmaster"[/COLOR]>[/COLOR]webmaster[COLOR=#008000]</a>[/COLOR]
[COLOR=#008000]<a href=[COLOR=#0000ff]"http://ni.net.tr/"[/COLOR] title=[COLOR=#0000ff]"datacenter"[/COLOR]>[/COLOR]datacenter[COLOR=#008000]</a>[/COLOR]
Katılım Şablonu
Yarışmacı Adı:
Site Adı:
Site Adresi:
Yarışma Yazısı Linki:
Site Açıklaması:
Not:
Son Başvuru: 27 Kasım saat 12:00 (Türkiye saati ile)
Sponsordan