aÇeLya
Bayan Üye
iiyiki hiç ßir zaman insanLarı ßana güLdürcek kompLeksLerim oLmadı.
iiyki hep güwendim kendime,
içimden agLamak geLdiğinde herkesin içinde hüngür hüngür agladım, çıktım dans ettim, kahkahaLarla güLdüm, SARHOŞŞ oLdum, seni sewiyorum diye ßağırdım yada $arkıLarda ßirinin adını söLedim awazım çıktıgı kadar.
iiyiki ßöyLeyim dedim, diorum..
iiyiki yaptıım hataLarın arkasında durabiLdim.
özür diLemenin ßeni küçüLtebiLcek iki keLime oLmadıını ßiLdim iiyiki!!!!!!!!!!!!!!!
iiyiki hep hissettikLerim gururumdan önce geLdi ki içimden geçenLeri utanmadan söyLeyebiLdim.
yanLı$ kararLarım oLmadı değiL...
o yoL ayrımLarında yanLı$ yoLdan gittiğim, kayboLduğum oLdu eLbet..
sinirime yeniLdim ßazen(!) ya da hırsıma. ßazen sahte oLan her$eyi gerçek gördüm.
ßazen de ßo$ kutuLar gördüm o yoLLarda.. iiyiki o kutuLarın hepsine ßi tekme wurup dewam ettim yoLuma.
iiyiki ßütün o kutuLar kısacık zamanLarda gösterdiLer ßomßo$ oLdukLarını ßana..
kısacık zamanLar caLdığınız için ömrümden tesekkür ederim hepinize
iiyiki dostum-karde$im dediim insanLar kazık attı ßana.
iiyiki yaLan söyLediniz. iiyiki ßen sizi korudukca, yapmaz dedikce, siz yüzüme güLdünüz ve arkamdan konu$tunuz.. iiyiki..
ßunLarı yapmasanız ßen nası ßüyürdüm_
nası öğrenirdim güwenmenin ne kadar zor olduğunu ve gerçek dostLarın,a$kın ne kadar degerLi olduğunu..
iiyiki kendnize oLan güwensizLiğinizi ßeni yargıLayarak gösterdiniz ,yoksa ßen nası görürdüm korkuyLa sakLamaya çaLıştıınız zayıf ki$iLikLerinizi. siz ßana ßütün ßu gerçekLeri göstermeseniz ßen haLa çocuk kaLırdım.
iiyiki unutamadıkLarım, içimde KaLanlar oLdu. içince ßeni agLatan a$kı tanıdım iiiyiki..
sayenizde $arkıLar anLamlı haLe geLdi çünkü..
iiyiki pi$manLıkLarım var. ßana her sabah umut veren pi$manLıkLar.
gecenin ßi yarısı yüzümü yastıkLa kapatıp nefes aLamicak kadar agLayıp ßi umutLa uyandığım sabahLar oLdu iiyiki. ßu sabahLarın ßi anLamı oLmaLıı
iiyki hep güwendim kendime,
içimden agLamak geLdiğinde herkesin içinde hüngür hüngür agladım, çıktım dans ettim, kahkahaLarla güLdüm, SARHOŞŞ oLdum, seni sewiyorum diye ßağırdım yada $arkıLarda ßirinin adını söLedim awazım çıktıgı kadar.
iiyiki ßöyLeyim dedim, diorum..
iiyiki yaptıım hataLarın arkasında durabiLdim.
özür diLemenin ßeni küçüLtebiLcek iki keLime oLmadıını ßiLdim iiyiki!!!!!!!!!!!!!!!
iiyiki hep hissettikLerim gururumdan önce geLdi ki içimden geçenLeri utanmadan söyLeyebiLdim.
yanLı$ kararLarım oLmadı değiL...
o yoL ayrımLarında yanLı$ yoLdan gittiğim, kayboLduğum oLdu eLbet..
sinirime yeniLdim ßazen(!) ya da hırsıma. ßazen sahte oLan her$eyi gerçek gördüm.
ßazen de ßo$ kutuLar gördüm o yoLLarda.. iiyiki o kutuLarın hepsine ßi tekme wurup dewam ettim yoLuma.
iiyiki ßütün o kutuLar kısacık zamanLarda gösterdiLer ßomßo$ oLdukLarını ßana..
kısacık zamanLar caLdığınız için ömrümden tesekkür ederim hepinize
iiyiki dostum-karde$im dediim insanLar kazık attı ßana.
iiyiki yaLan söyLediniz. iiyiki ßen sizi korudukca, yapmaz dedikce, siz yüzüme güLdünüz ve arkamdan konu$tunuz.. iiyiki..
ßunLarı yapmasanız ßen nası ßüyürdüm_
nası öğrenirdim güwenmenin ne kadar zor olduğunu ve gerçek dostLarın,a$kın ne kadar degerLi olduğunu..
iiyiki kendnize oLan güwensizLiğinizi ßeni yargıLayarak gösterdiniz ,yoksa ßen nası görürdüm korkuyLa sakLamaya çaLıştıınız zayıf ki$iLikLerinizi. siz ßana ßütün ßu gerçekLeri göstermeseniz ßen haLa çocuk kaLırdım.
iiyiki unutamadıkLarım, içimde KaLanlar oLdu. içince ßeni agLatan a$kı tanıdım iiiyiki..
sayenizde $arkıLar anLamlı haLe geLdi çünkü..
iiyiki pi$manLıkLarım var. ßana her sabah umut veren pi$manLıkLar.
gecenin ßi yarısı yüzümü yastıkLa kapatıp nefes aLamicak kadar agLayıp ßi umutLa uyandığım sabahLar oLdu iiyiki. ßu sabahLarın ßi anLamı oLmaLıı
Son düzenleme: