herkese merhaba :hi:
Sewde Bayan Üye 1 Ağu 2013 #3 ---> İyi Sahurlar HoşgeLdin İsmin Cismin Nedir Kardeşş ? Sana da İyi SahurLar
Hypatia61 Bayan Üye 1 Ağu 2013 #4 ---> İyi Sahurlar hb saolunn he ilk kez foruma üye oluom bilemedim benm adım rüya trbzonluyum istanbulda yasamaktım çok memnun oldum şimdiden
---> İyi Sahurlar hb saolunn he ilk kez foruma üye oluom bilemedim benm adım rüya trbzonluyum istanbulda yasamaktım çok memnun oldum şimdiden
Sewde Bayan Üye 1 Ağu 2013 #6 ---> İyi Sahurlar Tekrardan HoşgeLdin Rüyaa Ben Seni Tanıdığıma Memnun OLdum .. ForumLa iyi AnLaşırsın O Düş Sen Rüyaa GüzeL Uyumm
---> İyi Sahurlar Tekrardan HoşgeLdin Rüyaa Ben Seni Tanıdığıma Memnun OLdum .. ForumLa iyi AnLaşırsın O Düş Sen Rüyaa GüzeL Uyumm
Hypatia61 Bayan Üye 1 Ağu 2013 #7 ---> İyi Sahurlar hemşerimm saol hb snnde ismn çok güzl bnde iyi anlaşıcamı düşünüyorum ewtt uyum varr
---> İyi Sahurlar hemşerimm saol hb snnde ismn çok güzl bnde iyi anlaşıcamı düşünüyorum ewtt uyum varr
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 1 Ağu 2013 #8 ---> İyi Sahurlar Hoşgeldin.Keyifli Forumlar.
Sewde Bayan Üye 1 Ağu 2013 #10 ---> İyi Sahurlar Hypatia61' Alıntı: hemşerimm saol hb snnde ismn çok güzl bnde iyi anlaşıcamı düşünüyorum ewtt uyum varr Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim o senin düşüncenin güzeLLiği hemşehriyiz demek ne güzeLL sevindim buna
---> İyi Sahurlar Hypatia61' Alıntı: hemşerimm saol hb snnde ismn çok güzl bnde iyi anlaşıcamı düşünüyorum ewtt uyum varr Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim o senin düşüncenin güzeLLiği hemşehriyiz demek ne güzeLL sevindim buna
'-DamLa Bayan Üye 1 Ağu 2013 #11 ---> İyi Sahurlar [MENTION=160128]Hypatia61[/MENTION] Hoşgeldin Hemşerim :R Bizleri burda görmek çok güzel.
---> İyi Sahurlar [MENTION=160128]Hypatia61[/MENTION] Hoşgeldin Hemşerim :R Bizleri burda görmek çok güzel.
Hypatia61 Bayan Üye 1 Ağu 2013 #14 ---> İyi Sahurlar vayy hemsehrilerim hemülkelerim hb saolunn sizleri gördüğüme sevindim