''İyi oynamamıza rağmen 2 puan kaybetttik''..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Manisaspor'un teknik direktörü Reha Kapsal kendi sahasında oynadıkları Denizlispor maçından aldıkları beraberliği değerlendirdi. İyi oyun sergilemelerine rağmen 2 puan kaybettiklerini dile getiren Kapsal, "Biz iyi bir takımız, düşeceğiz diye hiçbir endişem yok." şeklinde konuştu..

Turkcell Süper Lig'de evinde Denizlispor ile golsüz berabere kalan Manisaspor'da teknik direktör Reha Kapsal, iyi oynamalarına rağmen 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Kapsal, maçtan sonra yaptığı açıklamada, maçta Denizlisporlu Güray'ın ayağının kırılmasının kendilerini çok üzdüğünü, oyuncuya ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşmasını ve sahalara geri dönmesini temenni ettiklerini kaydetti.

Müsabakada 90 dakika üstün olan tarafın kendileri olduğunu ifade eden Kapsal, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Maçın kırılma anlarında rakip takımın kalecisi çok iyi toplar çıkardı. Özellikle son 20 dakikada Denizlisporlu oyuncuların korner ve duran toplarda 11 kişinin 6 pasa girdiğini, ilerde kimse bırakmadığını gördük. Onların galip geleceğini düşünüyordum. Ama son 20 dakikalık oyunda 6 pastan çıkmadılar. Bu kadar olumlu işler yaptığımız maçta bana göre bir tek gol yoktu. Çünkü atmosferi yüksek olan 2 maç oynadık. Dün oynanan maçlarda rakiplerimizin puan kaybetmesi bu maçı daha farklı boyuta getirmişti. Ama oyuncular ilk geldiğim güne göre her anlamda gelişim gösteriyorlar. İyi oynamamıza rağmen 2 puan kaybettik. Üzgünüz ama şimdi bu maç bitti artım tüm planlarımız önümüzdeki Bursaspor maçına yönelik. Kaybettiğimiz puanı dışarıda alabilecek bir ekibiz. Biz iyi bir takımız, o yönden rahatım ve düşeceğiz diye hiçbir endişem yok."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri