sevdaseli
Bayan Üye
Bişey sormak istiyorum sizlere mutlaka dünyada her 4 kişiden 3'ü birini seviyor. Kiminin sevgilisi yanı başında,kiminin ki uzakta,kiminin ki toprakta,kiminin ki başkasının omuzunda en acı verenide budur herhalde.Acaba sizler bu sevgiyi bulana kadar kaç ayrılık yaşadınız kaç sevdayı gömdünüz ölü toprağına.Zor iştir ayrılık.Karşındaki yanlışta yapsa kıçını dönüp rahat uyuyamazsın gece,içtiğin su bile acı gelir,aldığın nefes sanki gripli gibi kesik kesik gelir,tıkalı gelir,anlamsız gelir,uyku haram gelir,Uyandığınızda 4-5 saniye için acaba rüyamıydı herşey dersiniz ama maalesef değildir.. 2 gün önce sevgi sözcükleri söylediğiniz sevgiliniz bir tartışmadan dolayı artık başka bir karaktere bürünmüştür yeni sevdiğinize alışmak can acıtır. Yüz aynı,eller aynı,gözler aynı,ses aynı ama RUH bambaşka.. Okadar cümleler kurarsınız ki sizi anlaması için belki sonuna kadar haklısınızdır ama ondan sadece bi özür,bi bakış beklersiniz.Ne olur beni bu acıdan kurtar affetmek istiyorum seni demek istersiniz ama haklı oldğunuz için diyemezsiniz. İlk bi kaç gün güçlü görünme rolleri,insanlara yok artık barışmayız demeler,sevdiğiniz için kapadığınız açıkları ayrılınca şöyle böyle huyu vardı gibi millete etiket etmeler başlar.Sİzde artık karaktersiz seversiniz.Çünkü öyle görünmek zorundasınızdr.Bigün ama perde kalklar tek kalırsınız sadece zevk verdiği için onu düşünmenin verdiği acı sizi en iyi anlatan bi şarkı açarsınız işte film orada başlar. Yürekten bi ses gelir ''SENİ ÇOK ÖZLEDİM AŞKIM NE OLUR GEL'' bi sağa bi sola gitmeler başlar,pencereden bakmalar,sigara üstüne sigara içmeler eliniz ayağınız dolanır.Ertesi gün artık dün gecenin bedeli ödenir durgun bir yüz az uyumuş göz kapakları bitkin bir ses tonu.kalbiniz yine atar''SENİ ÇOK ÖZLEDİM AŞKIM NE OLUR GEL'' kızgınlığınız artık fayda etmez sevginize ne olursa olsun 1 saate razıyım dersiniz..Acaba bikere görürmüyüme başlarınız.Artık cep telefonunuz elininize monte edilen bir parmak gibidir bi çağrı bi msj beklersiniz.Arada bi şu şarkıyı ona yollasam,şu yazıyı ona göndersem gibi şeyler düşünür hatırlatmak istersiniz kendinizi bilirsiniz ki siz ne kadar sevdiyseniz oda sevdi ve nekadar güçlü görünsede onunda aklında biyerde siz varsınız. Hiç bir canlı birini gerçekten sevdiği sürece hatta sevmeye gerek yok güzel bişeyler paylaşmışsa eğer 1 günde unutamaz,sadece öyle görünür.Düşünürsünüz şimdi ben artık yanlızım,artık hayatıma başkası giricek,onunda hayatında birgün biri olucak ama ben onunlayken şikayet ediyordum şimdide ediyorum demek ben o şikayetlerle daha mutluymuşum dersiniz.Sizin canınızı acıtan ayrılığa mecbur bırakmıştır sevdiğiniz sizi ya da ansızın çekip gitmiştir.Ayrılık zor iştir sol tarafınıza giren acıya lanet edersiniz,eliniz devamlı kalbinize gider söksem atsam şurayı diye,beyninize emir yağdırırsınız düşünme artık diye ama beyin ters anlar düşünücem tamam diye.inat gider benliğiniz size.
Bu böyle devam eder zaman zaman alıştım onsuzluğa,hayat devam ediyor,böyle olması gerekiyordu desenizde,bi çağırsa nasıl koşup gidersiniz.En çokta yanyana uyumayı özlersiniz hiç uyumadıysanız bile.Bikere ağlayarak öpüşmek isteriniz seni seviyorum diyerek son kez.Psikoloji sizi terk etmiştir artık.
Ya gün gelir şansınız varsa barışırsınız,ya da böyle unutursunuz..Unutmak sorun değilde unutuna kadar çektikleriniz sorundur.Şimdi ayrılığı düşünenler sizlere sesleniyorum bunları yaşamaya hazırmısınız? Peki ozaman .Sİz kaşındınız. İyi onsuzluklar
Bu böyle devam eder zaman zaman alıştım onsuzluğa,hayat devam ediyor,böyle olması gerekiyordu desenizde,bi çağırsa nasıl koşup gidersiniz.En çokta yanyana uyumayı özlersiniz hiç uyumadıysanız bile.Bikere ağlayarak öpüşmek isteriniz seni seviyorum diyerek son kez.Psikoloji sizi terk etmiştir artık.
Ya gün gelir şansınız varsa barışırsınız,ya da böyle unutursunuz..Unutmak sorun değilde unutuna kadar çektikleriniz sorundur.Şimdi ayrılığı düşünenler sizlere sesleniyorum bunları yaşamaya hazırmısınız? Peki ozaman .Sİz kaşındınız. İyi onsuzluklar