İyi ki doğdun , iyi ki varsın GFBuqra (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gülümse.

Bayan Üye
İşte bu gün bir yaş daha yaşlanıyorsun. Koskocaman bir seneyi daha geride bırakıyorsun. Hayatından bir yılı daha eksiltirken , yeni bir yılı doya doya yaşamaya başlıyorsun bu gün. Sadece kendinin değil bak benim hayatımdan da bir sene eksildi sayende. Seninle yeni bir ylı daha yaşamaya başladım. Gerçi bundan bir sene önce seninle yeniden doğmuştum ben. Her sene yine,yeniden doğmaya devam edeceğim. Sen yaşlanıyorsun ama senin yüzünden ben hiç yaşlanamayacağım. :)

Sana olan sevgimi göster deseler gösteremem,ee o zaman anlat deseler kelimeleri yetiremem. Tarif edemem seni,mükemmelliğini.
Aslında kendi kendime deniyorum bazen en ulaşılmaz ne söyleyebilirim nasıl anlatabilirim diye. ''Seni kimsenin sevemeyeceği,kabullenemeyeceği ve senin tahammül bile edemeyeceğin kadar çok seviyorum''. Şu an için en ulaşılmazı bu oldu kurduğum cümlelerde. Hala içimde bir burukluk acaba daha iyi anlatabilir miydim diye.

Anla işte sana karşı,sevgine karşı olan doyumsuzluğumu. Doyamıyorum seni sevmeye.
Hep daha çok sevmek istiyorum. Bu zamana kadar sevgimi kime verdiysem hepsinden geri alıp seni sevmek istiyorum. Her gün bir önceki güne nazaran daha çok seviyorum seni. Yani bu günden daha çok sevilmek istiyorsan bir gün daha bekleyeceksin. :)

Bilirsin,insanların hayatlarında merkez noktaları vardır ve orası sadece birine aittir. Beni merkezim sol tarafımda ve sadece sana ait.

Hayatımsın,herşeyimsin.. Bazen tebessümüm,bazen kahkaham,bazen gözyaşımsın. Hangisi olursan ol her zaman bendesin,benimsin..

İyi gün ya da kötü gün değil her gün dostumsun. Her zaman yanımdasın ve her zaman yanımda olmasını isteyeceğim ilk ve tek kişisin.
Verdiğim sevgiyi damlası damlasına hakeden tek kişisin.

Demiştim ya sana ''seni sevmek için nedenlerim yok benim,gülüşün yeter. O gülüşünde bir ömre bedel''.
O gülüşün hep gözlerimde kalsın. Sende hep sol tarafımda kal.

İyi ki doğdun KALBİM. İyi ki varsın. İyi ki hayatımdasın.
Ve hep iyi kilerim olarak kalacaksın.
Seni herkesten çok seviyorum..

Dipnot: Asıl doğum günü 1 Eylüldür. Bayram nedeniyle burada olamayacağım için bu günden açmak zorunda kaldım. Yani sonuç olarak ne demiş atalarımız erken kalkan yol alır xD

---> İyi ki doğdun , iyi ki varsın GFBuqra :)

Sen de iyi ki dogmuşsun,iyi ki tanımışım seni kardeşlerin bitanesi :)
Çok güzel anlatmışsın duygularını teşekkür ederim. Ben beceremem senin gibi bilirsin. Ama görüldügü üzere yaşatmayı iyi becermişim bir şeyleri :pp Özel oldugunu ve sevildigini zaten biliyorsun. Yineleyelim; seni seviyorum bebegim. İyi moral oldu gece gece. Tekrar teşekkür ediyorum mıncırıyorum yanaklarından

İyiki doğmuşsun buğra iyiki tanımışız harika bir yeni yaş diliyorum xD
Bütün dileklerin gerçek olsun hep mutlu ol :106:

Bunu demeden de geçemicem xD

Happy birthday to youuuuu, happy birthday to youuuu
Happy birthday mr. Buğra, happy birthday to youuuuu xD

jqti0m.jpg

Teşekkür ederim aslı, hep beraber mutlu olalım inşallah :)

Ah şu ingilizce sevdası. Thank uuuu xD

Doğum Günün Kutlu Olsun Buğra :) Nice Mutlu Ve Güzel Yıllar Dileğiyle...

İyiki Doğdun Buğra'm :50: xD

Dogum Günün Kutlu Olsun Bugra...Saglikli Mutlu Nice Seneler...

Doğum günün kutlu olsun,nice senelere,herşey gönlünce olsun..

MutLu seneLer Bugra, eLim deqmisken cifte bayraminida kutLayayim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri