Kutlama İyi ki Doğdun İkiz (22 Mayıs)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses

Büyümekten sıkıldım.
Bana çocukluğumu geri verin
Oyunda kavga edeyim HAYATLA değil
Kendimi kaybetmeden saklambaç oynayayım
sobelediğim BENİM olsun
Kalp yarası yerine dizlerim yaralansın
Acıyı sadece Biberden bileyim, yüreğimde değil
Tek hedefim kiraz ağacının tepesine tırmanmak olsun
Karanlık yine korkutsun beni kötü insanlar yerine
Ne zormuş büyük olmak!!
Bana çocukluğumu verin. Büyüklük sizde kalsın

@bal_böceği :) Kardeş Candır..
Zkz70G.jpg

Çocukluğum , Dostum , Sırdaşım , Yalandaşım :) , Kardeşim , Küçük Annem , Her Şeyim...​

Bir yıl daha bitti ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin. Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler neşeni hiç yitirmezsin... Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kal ve mutlu ol birtanem..

Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun..

1220695368____lg__n_babaanne_p6x.jpg

Tüm dileklerinin gerçekleşmesi Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğimle.Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor sensizlik ölüm kadar acı sen nefes kadar önemli canım kadar değerlisin iyi ki doğdun bir tanem canım kardeşim :)

Gülüşüne ömrümü böldüğüm bebişim.
Gülümseki kalksın efkarı kalbimin.
Yüreğime can gelsin ömrüme bahar.
Haydi can dediğim birtanem. Gülümse ben göremesemde hissedeyim

Canımın İçi Bitanecik Kardeşim..

İyi ki Doğdun , Doğum Günün Kutlu Olsun Gülüm

not: 1 gün önceden açtım konuyu çünkü evimde olamayacağım :)
22 Mayıs 2016 bu sene KPSS gibi bir güne denk geldi...
Birlikte Güzel Bir Parti Yapcaz ;)

ay ne acelen vardı :D
gecen yılın konusunun aynısını koopyalamıssın aysee :D

bu arada en guzel hedıyeyı kpss vercek vbana :D
:I :I

ısın sakası bıtaneeemsın :D

ay ne acelen vardı :D
gecen yılın konusunun aynısını koopyalamıssın aysee :D

bu arada en guzel hedıyeyı kpss vercek vbana :D
:I :I

ısın sakası bıtaneeemsın :D

Orjinal fikirler şu sıra hayal gücümü çok zorluyor. Zihnen yoruluyorum. İdare Ediver :R
Hatirlatırım geçen sene benim doğum günü konumu sensiz olmaz açmıştı...hııh
Sınav sonrasında zaten kopcaz :D

Orjinal fikirler şu sıra hayal gücümü çok zorluyor. Zihnen yoruluyorum. İdare Ediver :R
Hatirlatırım geçen sene benim doğum günü konumu sensiz olmaz açmıştı...hııh
Sınav sonrasında zaten kopcaz :D

acelesı varmıs demekkı benım sucum yok :)

eh pekı madem ole olsun bakalım :D

ıyıkı dogdum ozaman beeeennnnnnnnnn :) :I

Ablacım Ömrün boyunca sağlık , mutluluk , huzur , başarı seninle ve sevdiklerinle birlikte olsun.Şimdiden doğum günün kutlu olsun.

Elma suyu portakal, doğum gününde hoşça kal. Seni hiç unutmayacak kardeşin doğum gününü kutlar… :D

Forumun demirbaşlarından emine nice senelere kardeşim benim sevdiklerinle huzurlu yıllar : )

Ablacım Ömrün boyunca sağlık , mutluluk , huzur , başarı seninle ve sevdiklerinle birlikte olsun.Şimdiden doğum günün kutlu olsun.

Elma suyu portakal, doğum gününde hoşça kal. Seni hiç unutmayacak kardeşin doğum gününü kutlar… :D

ahhh yusufcukkk sen bıtanesın wallahı :icon_kusmus:

saolasın guzel dıleklerın ıcın :)

---------- Mesaj Ekleme Zamani 00:51 ---------- Önceki Mesaj Zamani 00:49 ----------

Doğum günün kutlu olsun emine sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsun inşallah :)

oo mertcım :D saolasın Allah razı olsun :)

Forumun demirbaşlarından emine nice senelere kardeşim benim sevdiklerinle huzurlu yıllar : )

saolasın edız :) Allah razı olsun :)

Dogum gunun kutlu olsun böcek... nice mutlu huzurlu neseli sevdiklerinle berabrr insallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri