Kutlama İyi ki Doğdun Berkay! (Alpha)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Earl Freyja

Bayan Üye
İyi ki Doğdun BERKAY!

Ay bakınız kimin doğum günüü.
shy2.gif

Sanırım 21 Nisan'dı, profilinden kaldırdığın için şu an bakamadım ve direk şimdiden açmak istedim. Bu yüzden seni konuya bekliyorum [MENTION=89675]Alpha[/MENTION] :kikiki:

G%C3%B6kt%C3%BCrk%C3%A7e%20T%C3%BCrk_8357_Onizleme.png

Öncelikle doğum gününü hasta geçirdiğin için üzüldüğümü belli etmek isterim,umarım şu an iyisindir. :) Foruma geldiğim ilk günden beri bana en çok yardımcı olan insan sen oldun, bir açığım olduğunda kapatan, yanlışlarımı düzelten ve her daim arkamda duran. Sadece benim için geçerli değil, forumdaki herkese bu şekilde canayakın ve yardımsever oldun.
Çok iyi bir insansın, gram üzülmeyi hak etmiyorsun, hayatının her yanında seni mutlu olarak görmek isterim. Benim için arkadaşım diyebileceğim sınırlı kişilerdensin.
İyi ki hayatım/zdasın.
Seni seviyoruz.
İyi ki doğdun, iyi ki varsın.

Pastan;
8e025d44fd143e3dc448eef6425b33f2.jpg

Hediye olarakta kurt ve ağzındaki gül :pp;
b435fee6b4f3136701c9f409a5db0b4d.jpg

---> İyi ki Doğdun Berkay! (Alpha)

Nice yıllara güzel yürekli kardeş.. sevdiklerinle beraber..

Dogum gunun kutlu olsun :R Nice guzel yaslara

Güzel bir ömür yaşaman dileğiyle nice senelere : )

Doğum günün kutlu olsun Berkay, nice gönlünce ve hayırlı yaşlara :Ü

Doğum günün kutlu olsun gönlü güzel insan. :R
Forumda iyi ki dediklerimdensin sen. :Ü
İyi ki doğdun, iyi ki tanıdım seni.
Daha nice beraber yıllara inşallah..
Hayatın boyunca hep mutlu olman dileğimle.. :Ü

Doğum günün kutlu olsun Adamım. :) Sevdiklerinle nice sağlıklı, huzurlu, mutlu senelere inşallah :R

Canım kardeşim benim. Umarım yeni yaşın mutluluk huzur getirir sana.
Dilerim ömür boyu mutlu olursun.
O kadar güzel bir kalbin var ki dilerim bu kalbin de en az senin gizi güzel kalpli bir sahibi olur.
İyi ki tanıdım seni iyi ki anlaştık bu kadar.
Destek verdiğin yanımda olduğun her an için çok teşekkür ediyorum sana.
Ne zaman olursa olsun yanında olacak bir ablan ve abin var hiçbir zaman unutma bunu.
Seni çok seviyoruz kardeşim. :)

Doğumm günün kutlu olsun kardeşş :D
Alllah nice güzel seneler versin ve tüm dualrını gerçekleştirceği bir yıl olsun senin için :)

Sevdiklerinle + Sevenlerinle Birlikte Nice Mutlu , Sağlıklı, Huzurlu , Hayırlı Yaşlara...

Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin...

İyi ki Doğdun Kardeşim :R

O değil de; doğmuşum. xD

[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION] Cimcimeciğim, doğum günü konumu açtığın ve böyle güzel bir mesaj yazdığın için sana teşekkür ederim. Hasta hasta bu doğum günü nasıl geçecek bilmiyorum. Var ol :R

[MENTION=20465]Mathilda[/MENTION] Hande, bu güzel mesajın için çok teşekkür ederim. Forumdan edindiğim en iyi niyetli, beni en iyi anlayan insansın. İyi ki tanımışım seni. :R

[MENTION=156189]Mist[/MENTION] Hocam, seviliyorsun. Var ol her daim.. Doğum günümü kutladığın için teşekkür ederim. :Ü

[MENTION=158527]Buğu[/MENTION] Ablam, cansın sen. Güzel ve iyi niyetli dileklerin için nasıl teşekkür etsem bilemedim. Bu forumda sırlarımı, iç dünyamı, kendimi anlattığım, içimi döktüğüm ilk insansın sen. Bir arkadaşın yanında ablalık da yaptın bana. Hakkın ödenmez. Unutmayın ki bende sizi seviyorum, var olun. :R

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION] Başkan, var ol her daim. Teşekkürler güzel mesajın için. :R
[MENTION=170677]Gullican[/MENTION] Hanımefendi, teşekkür ederim doğum günümü kutladığınız için. :Ü
[MENTION=43839]pijamalı_tosba[/MENTION] Hemşehrim, teşekkürler mesajın ve güzel dileklerin için :R
@[MENTION="46163]Until The Grave[/MENTION] İsminiz Karbeyaz idi sanırım. Yanlış hatırladıysam eğer; utanırım. xD Doğum günümü kutladığınız için çok teşekür ederim. :Ü
[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] Teşekkürler Hanımefendi. :R
[MENTION=95282]DeriN ~[/MENTION] Ah, güzel insan. Teşekkürler :Ü
[MENTION=152648]'strawberry[/MENTION] Merve, teşekkürler :R
[MENTION=25600]duygusuz[/MENTION] Kandaş, teşekkürler. :R

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Ayşegül ablam. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Var ol :R

Doğum günün kutlu olsun berkay sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsun :)

[MENTION=156057] (Alpha)[/MENTION] Teşekkürler Hanımefendi.

rica ediyorum beyefendi ne demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri