nones
Bayan Üye
Enerjimi Tüm Dünya Barışının korunması ve sürekliliği için kullanıyorum;
Enerjimi Tüm Dünyanın Saygı, sevgi ile refah, bolluk ve bereketi için kullanıyorum;
Enerjimi Tüm Dünyanın her alanda gelişim sağlaması için kullanıyorum;
Enerjimi Tabiatın, Doğanın dengelerinin korunması için kullanıyorum;
Enerjimi Doğadaki canlıların çeşitliliği ve insanlarla uyumu için kullanıyorum;
Enerjimi Küresel Isınmanın durdurulması ve yemyeşil bir DOĞA için kullanıyorum;
Enerjimi Ailemin, Yakınlarımın, Dostlarımın Mutluluğu için kullanıyorum;
Enerjimi Tüm sevdiklerimin benimle birlikte sevgi ve huzur dolu uzun bir ömür sürmesi için kullanıyorum;
Enerjimi Zor durumda olan herkese yardımcı olmak için kullanıyorum;
Enerjimi Başarı ve zafere ulaşan iyi yürekli insanları kutsayarak destek olmak için kullanıyorum;
Enerjimi ve varlığımı tıpkı bir güvenlik kamerası gibi Tüm Dünyayı izlemek, her şeyin farkında olmak ve Dünyaya her an değerli bir şeyler katarak yardımcı olmak için kullanıyorum…
Ben Bana hiçlikten verilen bu SONSUZ yaşam için “ONA” her zaman teşekkür ediyorum ve “ONUN RIZASI İÇİN” yaşıyorum…
Teşekkür ederim…
Gerçekten yürekten teşekkür ederim…
Sevgiyle, dostça kalın…
Enerjimi Tüm Dünyanın Saygı, sevgi ile refah, bolluk ve bereketi için kullanıyorum;
Enerjimi Tüm Dünyanın her alanda gelişim sağlaması için kullanıyorum;
Enerjimi Tabiatın, Doğanın dengelerinin korunması için kullanıyorum;
Enerjimi Doğadaki canlıların çeşitliliği ve insanlarla uyumu için kullanıyorum;
Enerjimi Küresel Isınmanın durdurulması ve yemyeşil bir DOĞA için kullanıyorum;
Enerjimi Ailemin, Yakınlarımın, Dostlarımın Mutluluğu için kullanıyorum;
Enerjimi Tüm sevdiklerimin benimle birlikte sevgi ve huzur dolu uzun bir ömür sürmesi için kullanıyorum;
Enerjimi Zor durumda olan herkese yardımcı olmak için kullanıyorum;
Enerjimi Başarı ve zafere ulaşan iyi yürekli insanları kutsayarak destek olmak için kullanıyorum;
Enerjimi ve varlığımı tıpkı bir güvenlik kamerası gibi Tüm Dünyayı izlemek, her şeyin farkında olmak ve Dünyaya her an değerli bir şeyler katarak yardımcı olmak için kullanıyorum…
Ben Bana hiçlikten verilen bu SONSUZ yaşam için “ONA” her zaman teşekkür ediyorum ve “ONUN RIZASI İÇİN” yaşıyorum…
Teşekkür ederim…
Gerçekten yürekten teşekkür ederim…
Sevgiyle, dostça kalın…