İtraf ediyorum içimde kalmasın.

eylul1547

Bayan Üye
İtraf edyrm içmde klmasn.

sanrm 15-16 yaşlarındaydım eski sevgilim benm yakınlarmda oturuyordu ve bir sürü ortak arkadsmz vardı tabi biz birbirimizi gördüğümüzde sürekli tartişiyorduk .bir gün bende yazın sureklı dışarı cıkar kızlarl voleybol vs. gibi oyunlar oynardık :D bir gün bunlar yanımızdan geçiyordubana birşey söyledi tam olarak hatırlamyrm ama gerçekten çok sinirlenmiştm ben buna bağırdım gittim yanına suratını 1 tokat birde yüzüne yumruk attm dudağı patladı sonra o bana vurma ya başladı ben onun surata tekme ataym derken bizi ayırmaya calısn arkadasmn suratına tekme attım o cocugun surata tekme attm eve geldiğimde kollarm cızılmişti hayvan her yerimi çizmişti bende sinirli olduguda kızarırım oda eve geldm annem sordu tabi bu haln ne bende futbol oynadk sonrada düştm dedim çok utanmıstm ama sölym dedim :D

---> İtraf edyrm içmde klmasn.

karetekid gibisin valla mahallede dövmediğin çocuk kalmamıştır xD

sen çocuga tekme tokat ağzını burnunu patlatmışsında xD çocuk şöle okkalı bi tokat nası atamamış sana anlamadım. denk gelse bayılacan :pp ama cesaret sağlam helal olsun ne diyim artık:vala_02:

Ağzına mı tekme attın?

uçan tekme olum o sen bilmezsin xD

birde sıfatına püü o çocuğunda xD

Benim bildigim erkekler vurur bayanlar cizer :) roller degismis ama ellerine saglik :) erkekler her halukade dayagi hakediyorlar :) dur milletvekili olayim koruma olarak seni bulayim :) o potansiyel var sende :)

karetekid gibisin valla mahallede dövmediğin çocuk kalmamıştır xD

sen çocuga tekme tokat ağzını burnunu patlatmışsında xD çocuk şöle okkalı bi tokat nası atamamış sana anlamadım. denk gelse bayılacan :pp ama cesaret sağlam helal olsun ne diyim artık:vala_02:

O da benm karnıma vurmustu sen söyleynce hatrladm :D p*ç in tekiydi iyi oldu hala da bulasıyor onun yuzunden numaramı değiştirdim önce arkadaslarına dağıtmıs bende hani yasaklandı cezası felan var artk bi tane aptal buldum bi elli lira mi ne verdim 2 sene once gitmiş matbaacıdan bastırmıs nereden yaptıysa taksimede atms bir daha o numaradan kimse aramadı gerçi numarayı degiştrmştr slk neyse övgüleriniz içn saoln insaniyet grevimiz.

Düğme olsa iliklerim .

Moderatör tarafında düzenlendi:

Acaba Cocuk Nededi Seni Okadar Sinir Eti xD
Ellerine Saglik

[MENTION=159171]eylul1547[/MENTION] forum kuralları geregı argo kelımelerın kullanımı yasak dikkatli olalım

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri