Windows için buradan Mac için buradanindirebilirsiniz.
[img=http://g1211.hizliresim.com/13/3/fl75h.png]
Sol penceredeki;
[img=http://g1211.hizliresim.com/13/3/fl75h.png]
Sol penceredeki;
[color=[URL=http://www.duslerforum.org/usertag.php?do=list&action=hash&hash=006400%5D%5Bb%5DLibrary]#006400]Library[/URL][/color] yani kütüphane başlığı altındaki
[color=[URL=http://www.duslerforum.org/usertag.php?do=list&action=hash&hash=800000%5D%5Bb%5DApplications]#800000]Applications[/URL][/color] iTunes kütüphanemizde bulunan tüm uygulamaları listeler ve cihazımızda yüklü olmayan uygulamaları tek tıkla cihazımıza yüklememizi sağlar.
[color=[URL=http://www.duslerforum.org/usertag.php?do=list&action=hash&hash=800000%5DTools]#800000]Tools[/URL][/color] bölümünün en önemli özelliği iTunes yedeklerimize kolay yoldan ulaşmamızı sağlamasıdır. Zil sesi yapma sihirbazı da mevcuttur.
Cihazımızın adı altındaki;
Applications bölümünden; cihazımızdaki uygulamalara ve bu uygulamaların sistem dosyalarına ulaşabilir ve uygulamaların yedeklerini alabiliriz.
Media bölümünden; cihazımıza müzik, video vs. medya içeriğimizi kolaylıkla atabiliriz.
Photos bölümünden; cihazımıza kolaylıkla fotoğraflarımızı atabilir ve albümler oluşturabiliriz.
iBooks bölümünden; cihazımızda yüklü olması gereken iBooks programına epub. formatında kitaplarımızı atabiliriz.
Storage bölümünden; Cihazımızda serbest bir alan oluşturup dosya depolayabiliriz.
Information bölümünden; Ciihazımızdaki Kişilere, Takvimlere, Notlara, Arama kayıtlarına ulaşabiliriz. iOS 5 ve yukarısında kullananlar bu özelliği kullanabilmek için iCloud'ı kapatmalıdır.
Desktop bölümünden; cihazımızdaki menüleri görüntüleyebilir ve menülere canlı bağlantı yapıp kayıt yapabiliriz.
FileSystem bölümünden; Cihazımızın sistem dosyalarına ulaşıp müdahalede bulunabiliriz. Bunun için jailbreak gereklidir.
Advanced bölümünden; SSH köprüsü kurabilir, artık dosyaları silebilir ve sistem kayıtlarını görüntüleyebiliriz.
NOT:iTools, iTunes veri tabanını kullanarak çalışır. Dolayısıyla iTools'un çalışması için bilgisayarınızda iTunes yüklü olmalıdır. iTunes'un güncel versiyonunu buradan indirebilirsiniz.