‘İtirazım Var’ Filminde ‘İnsan Onuru Var’ Diye +18!

Silencio

Kayıtlı Üye
Onur Ünlü’nün yeni filmi ‘İtirazım Var’a Kültür Bakanlığı tarafından 18 yaş sınırı getirildi.

120220141845062231722.jpg

Filmin yapımcısı U10 Film’e gönderilen belgede, “Yönetmeliğin 11. Maddesi gereğince film, çocukların ve gençlerin ruh ve beden sağlığını etkileyici unsurlar, genel ahlak, insan onuru ve şiddet içermesi nedeniyle 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir” ibarelerine yer verildi. Belgedeki “genel ahlak, insan onuru ve şiddet içermesi” ibaresi filmin insan onuru içerdiği için +18 aldığı şeklinde espriler yapılmasına neden oldu.

Camisinde işlenen bir cinayetin izini süren, vicdanlı bir imamın hikayesini anlatan film İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma Bölümü’nde yarışıyor, yarın da vizyona girecek.

Filmin yapımcıları bu karara itiraz edeceklerini duyurdu.​

---> ‘İtirazım Var’ Filminde ‘İnsan Onuru Var’ Diye +18!

Ozaman once spor adi altinda boks, kingboks falan filan onlara sınırlama getirsinler. Adamlar ALLAH yaratti demiyor goz kafa sisiriyorlar adini birde boks koyuyorlar.
Yada birsuru amerikan filimi var aksiyon adi altinda siddet iceren.

Ozaman once spor adi altinda boks, kingboks falan filan onlara sınırlama getirsinler. Adamlar ALLAH yaratti demiyor goz kafa sisiriyorlar adini birde boks koyuyorlar.
Yada birsuru amerikan filimi var aksiyon adi altinda siddet iceren.

Mevzunun film içeriğiyle ilgili olduğunu sanmıyorum. Eğer ki kurumun böyle bir hassasiyeti varsa onlara şunu bizzat sormak isterim. 5 Yaşındaki çocuğun bile izlediği televizyonda Aşk-ı Memnu, İffet, Adını Feriha Koydum, Kurtlar Vadisi gibi dizlerin yayınlaması ne kadar doğrudur? Sinemada yaş sınırı o bu şu engel koyabilirsiniz fakat televizyonu nasıl kapatacaksınız. Ve işin en komik olduğu noktada şu; vizyondan çıktıktan sonra bu film televizyonlarda gösterilecek xD Bu zamana kadar yaş sınırı konulan konulamayan bir sürü sakıncalı içerikli filmler televizyonda oynadı örneğin :D Onur Ünlü ve ekibine yapılan bir ayıptır bu... Sebebi de az çok belli :)

Mevzunun film içeriğiyle ilgili olduğunu sanmıyorum. Eğer ki kurumun böyle bir hassasiyeti varsa onlara şunu bizzat sormak isterim. 5 Yaşındaki çocuğun bile izlediği televizyonda Aşk-ı Memnu, İffet, Adını Feriha Koydum, Kurtlar Vadisi gibi dizlerin yayınlaması ne kadar doğrudur? Sinemada yaş sınırı o bu şu engel koyabilirsiniz fakat televizyonu nasıl kapatacaksınız. Ve işin en komik olduğu noktada şu; vizyondan çıktıktan sonra bu film televizyonlarda gösterilecek xD Bu zamana kadar yaş sınırı konulan konulamayan bir sürü sakıncalı içerikli filmler televizyonda oynadı örneğin :D Onur Ünlü ve ekibine yapılan bir ayıptır bu... Sebebi de az çok belli :)

Valla az cok beni taniyorsun. Filmlerle sinemalarla pek ilgim yok. Film izlemesini severim. Eskiden hergun aksam en az 2 tane sinema bakiyorduk. Ama bu filme gercektende cok sacma +18.
Yukarda dedigin gibi birsuru dizi var gencleri yoldan cikaran. Yoldan cikmisligi normallestirmeye calisan.

Onur Ünlü ve ekibine İnsanlık Onuru için +18'in konulduğu olay bu film için değil gerçek hayatta konuldu zaten.
Engellemelere rağmen ayaktayız demenin en güzel örneğidir Onur Ünlü ve ekibi :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri