İtirah ediyorum,çok sakarım ve unutkanım :)

mystic

Bayan Üye
İtiraf ediyorum,çok sakarım ve unutkanım :)

O zamanlar küçüktüm,lütfen yorumlarınızı ona göre yapın :D:D
Taşınacaktık ve evde son günlerimizdi.Annem,ablam,kardeşim diğer evde temizlik yapıyorlardı.Ben daha eski evdeydim,çünkü okuldan direk oraya gelmiş ve babamın arkadaşının beni almasını, yeni evimize götürmesini bekliyordum.Annem beni tembihlemişti.Babamın arkadaşı gelince anhtarı alıp evdem çıkmamı söyledi.Ben de tamam dedim.TV'yi açtım ve gelmesini bekledim.Anahtar gözümün önünde olsun diye de kapıda bıraktım.Babamın arkadaşı geldi ve çıktık.Kapıyı örttüm ve aklıma ne geldi biliyor musunuz?Anahtar kapıda kaldı:174:Almayı unuttum.Hadi anahtar takılı olmasa kolay,başka anahtarla açılır da...
Arabaya bindim ve ağlayarak baba anahtar evde,kapının üzerinde takılı.Unutmuşum dedim.Babam o kadar anlayışlı ki sorun yok dedi.
2 saat sonra babamın kapıyı açtığını duydum.Dışardan vurarak kapıyı zorlamış ve anahtar düşmüş sanırım.Bana öyle dediler.....

İşti bu kadar.BU SAKARLIKLARIMIN BİR SONU OLMALI hahaha

Son düzenleme:
---> İtirah ediyorum,çok sakarım ve unutkanım :)

:D:D:D allahım yha bide gözünün önünde olsun die kapıya takıo haa allah için unutmuo yanii:D:D:D:D

---> İtirah ediyorum,çok sakarım ve unutkanım :)

olabilir canikom doğal..hele o yaşta =) :Ü

Sonunda beni anlayan biri çıktı
love.gif

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri