İtirafmı yardım mı artık ne dersenız bakın

soforer

Kayıtlı Üye
evt bugune kadar cok kızla cıktım fakat bu kız farklı 1 turlu acılamıyorum kıza her gordugumde bunu yapmak ıstıyorum fakat olmuyo olmuyo olmuyo ..
eskı kız arkadaslarımla hıc utanmaz cekınmezdım fakat bu kız boyle degıl farklı 1 kız ne yapmam lasım yhaa ozellıkle bayan arkadaslardan yardık beklıyorum :p

bencede git konuş kız seni yemicek yaa sonra pişman olursun bak kaçırırsın kızı ahh keşke konuşsaydım dersin geç olmadan konuş bişi olmaz korkma yani ok...şansını dene

:)
bencede git konuş kız seni yemicek yaa sonra pişman olursun bak kaçırırsın kızı ahh keşke konuşsaydım dersin geç olmadan konuş bişi olmaz korkma yani ok...şansını dene

Katılıormm cmreee bncedee kknşşş ne olabılırkııı :D alt üsttü bir tokat yersnnn o kdrr hahaha :D şaka bir yanada knşş bence :1: :101: :74:

evt bugune kadar cok kızla cıktım fakat bu kız farklı 1 turlu acılamıyorum kıza her gordugumde bunu yapmak ıstıyorum fakat olmuyo olmuyo olmuyo ..
eskı kız arkadaslarımla hıc utanmaz cekınmezdım fakat bu kız boyle degıl farklı 1 kız ne yapmam lasım yhaa ozellıkle bayan arkadaslardan yardık beklıyorum :p

aşık olmuşsun derim ben sana :D

konuşamazsın nefesin daralır:D kızarırsın:D tek çaren bir anda sölemek laf arasına sıkıştırmakta olabilri:D:D mesela bi örnek verem:D ;

bugün hava çok sıcak seni seviyorum:D sence nasıl ?:D:D böle olabilri:D

Aşkııım aşkııım diye ağlayacaksııııııınnnn :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri