İtiraflarım

haciikafacii

Kayıtlı Üye
İtiraflarım :)

1- Küçükken çok muzurdum Çok yaramazdım hep komşulardan şikayet gelirdi

2- Anasınıfında kız için kavga etmiştim :D

3- Anasınıfında kız öpmüştüm ( Dudaktan ) :D

4- 1 'den Fazla manita yapardım herzaman yedekleme yapardım yani :D

5- 1. Sınıfdayken cama çıkmıştım hoca çok kızmıştı

6- R ' leri söyleyemediğim için herkez benle dalga geçerdi Ağlamıştım

7- 2. Sınıfta ablamla aynı okuldaydık vede Abla bak ben uçuyorum diye Okulun 1. Katından atlamıştım :D Ayağım kırılmıştı

8- Küçükken kızları alır kütüphaneye ders çalışmaya götürürdüm :D

9- Anasınıfındayken Benim saçlarım uzun olduğundan beni kız sanmışlardı :D sinirlenmiştim

10- Beni kuduz bir köpek ısırmıştı vede Korkudan Aileme söylemeyecektim fakat ablam gördü ve söyledi :D

11- Yaşım 25 ama kendimi genç tanıtmayı severim :D birde kıza bağlı mesela kız 20 ise :D bir anda bende gençleşir 20 Olurum :D

12- Küçükken oynadığım oyunlarda çok sallardım okadar sallardım ki o derece :D artık soyadım Atmaca olacaktı

13- Oturduğumuz yerde tüm çocukları ben azdırırdım , Kudurturdum :D hep azarı onlar yerdi

14- Nezaman birşey yapsam vede Yakalansam hemen yanımdaki arkadaşımıda olaya katarım :D Çünkü korkarım

15- Bir sınıfta en az 6 kızla çıkmıştım :D

16- En iyi dostuma öldüğüm konusunda şaka yaptım ve Az kalsın Ailemi arayacaktı :D

Şimdilik bukadar :) Okuyan herkeze teşekkürler .

---> İtiraflarım

Güzel İtiraflar Doğrusu :R Hayatınızı Özetlemişsiniz

7- 2. Sınıfta ablamla aynı okuldaydık vede Abla bak ben uçuyorum diye Okulun 1. Katından atlamıştım Ayağım kırılmıştı

Tebrikler Gerçekten

---> İtiraflarım

Ahahaha :D teşekkürler bu arada

Admin

- Hakaret
- Küfür Vs. Edenleri
- Reklam Yapanları
- Farklı Forum Adresleri Yazanları
- Foruma Aykırı Konu Açanları
- MSN Telefon Vb Verenleri
- Ve Bölümlerimizdeki Kırık Linkleri Buttonuna Tıklatarak Bize Bildiriniz Lütfen.

Kurallardan hangisini çiğnedim ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri