haciikafacii
Kayıtlı Üye
İtiraflarım
1- Küçükken çok muzurdum Çok yaramazdım hep komşulardan şikayet gelirdi
2- Anasınıfında kız için kavga etmiştim
3- Anasınıfında kız öpmüştüm ( Dudaktan )
4- 1 'den Fazla manita yapardım herzaman yedekleme yapardım yani
5- 1. Sınıfdayken cama çıkmıştım hoca çok kızmıştı
6- R ' leri söyleyemediğim için herkez benle dalga geçerdi Ağlamıştım
7- 2. Sınıfta ablamla aynı okuldaydık vede Abla bak ben uçuyorum diye Okulun 1. Katından atlamıştım Ayağım kırılmıştı
8- Küçükken kızları alır kütüphaneye ders çalışmaya götürürdüm
9- Anasınıfındayken Benim saçlarım uzun olduğundan beni kız sanmışlardı sinirlenmiştim
10- Beni kuduz bir köpek ısırmıştı vede Korkudan Aileme söylemeyecektim fakat ablam gördü ve söyledi
11- Yaşım 25 ama kendimi genç tanıtmayı severim birde kıza bağlı mesela kız 20 ise bir anda bende gençleşir 20 Olurum
12- Küçükken oynadığım oyunlarda çok sallardım okadar sallardım ki o derece artık soyadım Atmaca olacaktı
13- Oturduğumuz yerde tüm çocukları ben azdırırdım , Kudurturdum hep azarı onlar yerdi
14- Nezaman birşey yapsam vede Yakalansam hemen yanımdaki arkadaşımıda olaya katarım Çünkü korkarım
15- Bir sınıfta en az 6 kızla çıkmıştım
16- En iyi dostuma öldüğüm konusunda şaka yaptım ve Az kalsın Ailemi arayacaktı
Şimdilik bukadar Okuyan herkeze teşekkürler .
1- Küçükken çok muzurdum Çok yaramazdım hep komşulardan şikayet gelirdi
2- Anasınıfında kız için kavga etmiştim
3- Anasınıfında kız öpmüştüm ( Dudaktan )
4- 1 'den Fazla manita yapardım herzaman yedekleme yapardım yani
5- 1. Sınıfdayken cama çıkmıştım hoca çok kızmıştı
6- R ' leri söyleyemediğim için herkez benle dalga geçerdi Ağlamıştım
7- 2. Sınıfta ablamla aynı okuldaydık vede Abla bak ben uçuyorum diye Okulun 1. Katından atlamıştım Ayağım kırılmıştı
8- Küçükken kızları alır kütüphaneye ders çalışmaya götürürdüm
9- Anasınıfındayken Benim saçlarım uzun olduğundan beni kız sanmışlardı sinirlenmiştim
10- Beni kuduz bir köpek ısırmıştı vede Korkudan Aileme söylemeyecektim fakat ablam gördü ve söyledi
11- Yaşım 25 ama kendimi genç tanıtmayı severim birde kıza bağlı mesela kız 20 ise bir anda bende gençleşir 20 Olurum
12- Küçükken oynadığım oyunlarda çok sallardım okadar sallardım ki o derece artık soyadım Atmaca olacaktı
13- Oturduğumuz yerde tüm çocukları ben azdırırdım , Kudurturdum hep azarı onlar yerdi
14- Nezaman birşey yapsam vede Yakalansam hemen yanımdaki arkadaşımıda olaya katarım Çünkü korkarım
15- Bir sınıfta en az 6 kızla çıkmıştım
16- En iyi dostuma öldüğüm konusunda şaka yaptım ve Az kalsın Ailemi arayacaktı
Şimdilik bukadar Okuyan herkeze teşekkürler .