İtiraflar

---> İtiraflar

Sek vodka içiyorum bak yıllar sonra :D hala itiraf etmeyi düşünmüyorum kaybedecek hiç bişeyim yok reddedilme korkusu var hiç itiraf etmicem o etsin banane :D

---> İtiraflar

hayırlısı olsun her kimse diyelim
ancak bişey merak ettim
üye olmadan begenmıstım derken
yazdıgı mesajları mı begenmıstın
cunku foruma uye olmadan herhangı bı resim video profil gozukmuyo dıye bılıyorum

---> İtiraflar

hayırlısı olsun her kimse diyelim
ancak bişey merak ettim
üye olmadan begenmıstım derken
yazdıgı mesajları mı begenmıstın
cunku foruma uye olmadan herhangı bı resim video profil gozukmuyo dıye bılıyorum

tabi mesajlarını zaten şöyle bişey var eğer güzelliğine vurulsaydım vurulacak o kadar kız varki etrafımda çoktan çıkardım biriyle ama bu kız gerçekten özel yıllar sonra bişeyler kıpırdattı içimde belki facesi vs olsa açardım kendimi oda bi ihtimal muhabbetin gidişatına göre aynen dediğin gibi hayırlısı kardeşim olur olmaz farketmez yine de herşey için teşekkürler ona :)

---> İtiraflar

eğer birgün onunla olursam ona bi video gibi bişey çektim kanıt niteliğinde foruma üye olduktan 1-2 gün sonra çekmiştim vine tarzı kısa bişey ama o kadar güzel bi jest ki :D diğer telefon tamirde şuan umarım silinmemiştir neyse biz birlikte olalımda :D kafam cok karısık ulen forum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri