İtiraflar

By SerhaT

Kayıtlı Üye
Küçükken okulu seviyor musun derlerdi çok derdim.Ama sevmiyordum derslerim iyiydi ama sevmiyordum işte.Evde oturup şirinleri izlemek varken neden okula gideyimki diyordum ama gidiyordum.Ama şimdi seviyorum nedense hahaha

Ramazan bayramıydı heralde tam hatırlamıyorum.Eve geldim kimse yoktu.Arkadaşımla tartışmıştım ve sinirliydim.Odama gittim kapıyı sert kapattım öyle bir kapattımki kapıda bir parça cam kalmadı.Hepsi yere döküldü.Tabi şok oldum.Bahçede komşular vardı onlar bile sordular ne oldu diye düşünün artık. :D Sonra babam geldi ne oldu dedi.Başladım uydurmaya.Kapı ve cam açıktı çok esiyordu kapıyı hafiften kapattım cam kırıldı.Hepsi mi döküldü dedi ? Üstünde kalıp tehlike yaratmasın diye temizledim dedim ama gerçek o değildi. :D Allah affetsin artık :)

İlkokulda hocama aşıktım hahaha Ne komik bir durum :D Çocukluk işte :)

Bir keresindede arkadaşı dövmeye gelmişlerdi okulun önüne.Tabi biz toplandık kafa tutuyoruz karşıdakilere polis geldi olay çıkmadan dağıldık.5-6 kişi kaldık eve gidiyoruz abartmıyorum 25-30 kişi karşımıza çıktı.Hepimiz durduk.Adamlar yanımıza geldiler.Siz bittiniz lan dediler.Sizden korkan sizin gibi olsun dedi arkadaş.Korkmuyormuş gibi davrandık ama itiraf ediyorum korkmuştuk.Üstelik hemen hemen hepsinde sopa vardı. :D

---> İtiraflar

Bişeyi kırar dökersin korkundan yalan sölersin halbuki doğrusunu desen hiç bişi demicekler ben de çok yaşadım xD

ee sopa vardı ellerinde sonra ne oldu :11:

---> İtiraflar

küçükken bende aşıktım hocama.
hatta ne küçüklüğü.
6.sınıfta hahaha
İngiLzceciye .p öLürdüm ama xD

Şimdi hatırlayıp sadece gülüyorum xD

Gzl itiraflar serhat sağoLasın pylştığın için xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri