İtirafım :Tavuk Suyu

mystic

Bayan Üye
Şimdi size pek de normal olmayan bir itirafta bulunacağım hahaha

Çoğunlukla anneme yemek yaparken yardım ederim.
Yine o günlerden bir gündü.Annem tavuklu börek yapacaktı.Tavuğun haşlanması gerekiyordu. Burada sorumlu kişi bendim :D.Annem Tavuk suyunu da sosunda kullanacağız unutma dedi.Ben de unuttum :s.Annem içeride hazırlık yaptığı için mutfakta yalnızdım. Annem tavuk haşlanmışsa getir dedi.Haşlandıktan sonra etrafı toplayayım dedim.Tencereyi yıkayayım derken dalgınlığıma gelip tavuk suyunu lavaboya döktüm.:67: Tavuk suyunun lavaboda gidişini izlerken aklıma geldi.Anneme döktüğümü söyleyemezdim.Ne olacak ki diye düşünebilirsiniz ama gururuma yediremezdim.hahaha Ki annem de herşeyden şüphelenen biri.Hemen çözüm bulmalıydım.Tencereyi tekrar ocağa koydum,altını yaktım ve tavuğu tekrar içine koydum :D. Blirsiniz tavuk suyunda pişerken biraz tavuğun parçaları ve yağı olur.Yok! Su bildiğimiz su :D.Tavuğu biraz parçaladım ve içine biraz sıvı yağ koydum.Çünkü haşlanmaktan suyunda yağ kalmamıştı.Birazcık karıştırıp düzgün bir hale getirip tavuğu çıkardım.

Anneme verdim ve anlamadı :D.İşte o gün yaptığım sakarlıkların çözümünü de ürettiğim nadir zafer günlerimden biriydi.. hahaha

Son düzenleme:
---> İtirafım :Tavuk Suyu

Waow :|

Einstein gibisin ..

Benm başıma öyle bişe gelse eve gitmem

Sakarım ama nasıl çaresini buldum :D

Yapa yapa çözüm bulmayı da öğrendim :D

Annem de nasıl anlamadı,anlamadım
Tadına da baktım pek öyle bir tadı yoktu,Allah'tan sosun içine koydu da farketmedi.

:| akLıma asLa böyLe bir cözm geLmezdi :D

annemde zaten anLardı

süper bir cözümmüş qizem pardon sakar qizem :D

hahaha

Burdan zeki biri olduğum sonucunu mu çıkarmalıyım? :D

Ben annemin dilinden kurtulamazdım oyle bişi yapsam :D

Ama eminim ki benimde aklıma gelirdi hıhh2 hahaha

einstein gibisi walla
Yok, o kadar da değil :D
Ben annemin dilinden kurtulamazdım oyle bişi yapsam :D

Ama eminim ki benimde aklıma gelirdi hıhh2 hahaha
Evet, her zeki kız üstesinden gelir hahaha

Bir de bana sor sen onu :D:D
:88: Öyle oldu
hahaha

SağoL p.i

Süper yaa

Sakar şey senıı xD
Bu lakap üstüme yapıştı kaldı,zekiyi tercih ederim :rolleyes: hahaha

Senden korkulur valla. Kocanın çekeceği var gibi. hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri