itiraFFff..

'-DamLa

Bayan Üye
sınıfımmdan , yeni sınıfımdan nefret ediyorum
okul idaresinden ,
sınıftaki murattan,
yeni müdürden,
veeee !
sınıfa sonradan gelip bana adamLık yapmaya çalısan kızlardan ,
hocalardan..
benmm huzurumu kaçıran herkesten nefret ediyorum..

---> itiraFFff..

evlat.. Ömrün hayatın boyunca 4 duvar arasinda kaLmicaksin.. Yani Seni ne okuLdaki insanLar iLgiLendiriyor.. nede. okuLun yonetimini eLinde buLunduran kisilikLer.. huzuru kendin yaraticaksin :) Umursamaz oL biraz.. kisi veya kisiLerin .. otobus yoLcuLugu misali.. duragi geLdiginde inicekLerini unutma .. Kimse Seni ne huzurSuz etmeli.. su donemde.. nede Sen kimseye DokundurmaLisin parmagini bu isLerin icine.. :D

Sadece bak dalgana.. Derse gir cik evine dön :D ondan Sonra egLencene bak :D

---> itiraFFff..

evlat.. Ömrün hayatın boyunca 4 duvar arasinda kaLmicaksin.. Yani Seni ne okuLdaki insanLar iLgiLendiriyor.. nede. okuLun yonetimini eLinde buLunduran kisilikLer.. huzuru kendin yaraticaksin :) Umursamaz oL biraz.. kisi veya kisiLerin .. otobus yoLcuLugu misali.. duragi geLdiginde inicekLerini unutma .. Kimse Seni ne huzurSuz etmeli.. su donemde.. nede Sen kimseye DokundurmaLisin parmagini bu isLerin icine.. :D

Sadece bak dalgana.. Derse gir cik evine dön :D ondan Sonra egLencene bak :D

takılmycak gibi degl abicim :M son sınıf olmsz
tutms geçen yıl kavgalı oldugum kızlarla aynı sınıfa atmslar bizii..

---> itiraFFff..

ben lise cagimda 3 Sene.. hic istemedigim bi okuLda hic istemedigim bi bicimde okudum.. Sadece kendi yoLuna bakmayi bilicen be abisi.. anlasabiLcegin insanLarda vardir eLbet o siniftada.. umursamaz biraz gevSek ve arsiz oLduktan sonra o insanLarLa EğLenmeyi (egLenmek derken.. anLasmak DeiL. ) biLe CözebilirSin :D

---> itiraFFff..

ben lise cagimda 3 Sene.. hic istemedigim bi okuLda hic istemedigim bi bicimde okudum.. Sadece kendi yoLuna bakmayi bilicen be abisi.. anlasabiLcegin insanLarda vardir eLbet o siniftada.. umursamaz biraz gevSek ve arsiz oLduktan sonra o insanLarLa EğLenmeyi (egLenmek derken.. anLasmak DeiL. ) biLe CözebilirSin :D

geçenn kşnyoz sınıfta sessz oln dediler.
oldm sınır dedim rahatsz oluosan kapı orda
bisede diyemedler takmıorm abisim onlar kimmmmm ?
ama bzen adam delirtrler

---> itiraFFff..

:D bak ögrenmisin biLe.. beLLi etme deLi oLdugunu yeter. yeri geLdiginde Lafini sok.. geyigini yap.. makarani yap.. CekiL umursama Sonrada :D bundan buyuk egLencemi oLur keske sevmedigim her insan sinifimda oLsaydi zamaninda :D

---> itiraFFff..

hımm. merkez zannetmiştim.

itirafına gelince çok masum ama aşılamayacak sorunlar değil.

Daha sezonun başı zamanla sever öle bide bağlanırsın ki..sonrada gelir bu konuya bi gülücük bile atarsın :)

---> itiraFFff..

Karneyi Bekleme
Vur-Kaç Taktiği İyi Olmaz

Hemen Pazartesi Git İki Tokat
Bitir İşi
Hadi Bakalım Rocky

:11: sonra olacakları anlatm sana !
idare çagırcak kzm biz seni adam edemedk mi ?
hayır hocam xD
bi daha olmasn xD
rehberlkçi cagırcak damLaa kzm yakısmıo sana xD
biliyorm hocam vb..
vur kaç degl :H
aynı yerdeyim ben gene !
gelsn vursn maksat okulu karıstırmamak

---> itiraFFff..

:11: sonra olacakları anlatm sana !
idare çagırcak kzm biz seni adam edemedk mi ?
hayır hocam xD
bi daha olmasn xD
rehberlkçi cagırcak damLaa kzm yakısmıo sana xD
biliyorm hocam vb..
vur kaç degl :H
aynı yerdeyim ben gene !
gelsn vursn maksat okulu karıstırmamak
:160:
Korktum Demedinde
Çeşit Çeşit Bahane Söyledin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri