itirafff

kinqlucifer

Kayıtlı Üye
Evden kaçmak istiyorummm babam we annem beni coq sıkıyolar8 yasındaki kardeşim bile benden coq dışarı cıkıo (BURAKK)

---> itirafff

eeee Sonra ?

Nerde kaLican ?

Anne baba bu Sikarda Döverde Severdee...

Kendi evin aiLen gibisi yok!

ßenCe ßunu yapma.

Sabret ;)

---> itirafff

kaç ta biyerini sakatlasın dışardaki serseriler balici ol köprü altında yat sana ..... desinler hırsız ol dilenci ol. Olm ben dana 21 yaşına geldim kendime ait evim var kalamıyom nedir sizdeki bu cesaret evden kaçıyosunuz. inan banada hayatımda yaşadığım olayların bir tanesini bile görmemişsin. ailen sana kızıyosa kötülüğünü mü istiyo. her evde sürtüşme olur tartışarak çözülür ve mutlu aile çıkar ortaya. Erkek adam delikanlı adam efendi olanıdır. valla sen veya senin gibileri görmüyim sokakta kaçtığınızı bacaklarınızı kırarım.

---> itirafff

Katılıyorum sabret aynı durumdayım
Lise 3'e gidiyorum babam otobüsle 5dkda gidilen biryere bile yollamıyo beni tek çarşı . Kaçmayı çok düşündüm ama nolck yine evime dönicem. Tek çözümü sabredip üniversitede başka şehre gitmek :)
Allah'a dua et sabrınıda verecektr :)

---> itirafff

Lise 3'e gidiyorum babam otobüsle 5dkda gidilen biryere bile yollamıyo beni tek çarşı . Kaçmayı çok düşündüm ama nolck yine evime dönicem. Tek çözümü sabredip üniversitede başka şehre gitmek :)

bide bu gençliğin ünv hayalleri var ya beni benden ediyo. babanın numarasını verde sni ünvye de göndermesin :D

---> itirafff

Yazık besleme gibi :(

---> itirafff

kaç ta biyerini sakatlasın dışardaki serseriler balici ol köprü altında yat sana ..... desinler hırsız ol dilenci ol. Olm ben dana 21 yaşına geldim kendime ait evim var kalamıyom nedir sizdeki bu cesaret evden kaçıyosunuz. inan banada hayatımda yaşadığım olayların bir tanesini bile görmemişsin. ailen sana kızıyosa kötülüğünü mü istiyo. her evde sürtüşme olur tartışarak çözülür ve mutlu aile çıkar ortaya. Erkek adam delikanlı adam efendi olanıdır. valla sen veya senin gibileri görmüyim sokakta kaçtığınızı bacaklarınızı kırarım.

budur hahaha​

---> itirafff

yoq yha burda balici bile yoq :D bişi olmaz üstelik annem dioki üniwersteyi kazan da dio gidelim güzel bi yerlere dioo :'(

---> itirafff

Evden kaçma sanırım yaşın küçük .
Yakalanırsın ve ilerde yüzüne vururlar bunu .
2 kere kaçtım evden 1.sinde bısey olmadı gibi ibşey kucuktum ama 2.de bomba patladı adeta babam hala arada konusur yuzume vurur . Tv'de cıkan kocaya kacan kızlra bıle yorum yapamam sende evden kactın dıyecek dıye .
Burda kaç gel bulurum sana yer yada en ıyısı kacmak dıye nara atanlara bakma sen paşam onlara bısey olmaz ama ya sen ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri