itiraf

beyazgul_57

Bayan Üye
arkadaşlar itiraf ediyorum hepiniz çok iyisiniz yardımlarınız için teşekkür ederim bu siteye girerken kormuştum açıkcası ya kabul etmezlerse diye saolun

---> itiraf

neyi kabul etmeyecekler ya...kabul etmek veya etmemek diye birşey yok ki..:) sen kendine ii bak rahat ol..sıkma canını öyle olur olmadık şeylere...

---> itiraf

katılıyorum sedece yağmur altında yalnız başıma yürümek deniz kenarında hem yağmur kokusu hrm deniz kokusu offf ooooffff

---> itiraf

aynen aynen... sabah dersim vardı kalkıpta gitmek hiç içimden gelmedi..uyudum veya uyumaya çalıştım 1 saat boş boş dolandıktan sonra mecidiyeköy e gideyim dedim.. her neyse gittim simit sarayında kahvaltı filan.. etrafıma bakacak halim yok..o kadar berduş bi haldeyim ki.. sadece yağmuru izliyorum..ve yağmurdan dolayı koşuşturan insanlar dikkatimi çekti HEPSİ AMA ABARTISIZ HEPSİ ÜSTÜME GELİYORDU..BULUNDUĞUM MEKAN BENİ SIKIYORDU...DIŞARI ÇIKTIM OTOBÜSLER ARABALAR ÜSTÜME GELİYOR..off

---> itiraf

sagol beyazgul, bizde seni sevdik (kendi adima)

carpe hayirdir? caninmi SIKKIN kardesim?

Oldugun yerde yagmur var mi
kar var mi?
yoksa gondereyim sana
gondereyim GOZYASLARIMI

sarkisini aklima getirdi Ferdi Tayfurun, yagmur altinda gezmek istemen.

---> itiraf

kar var mi?
yoksa gondereyim sana
gondereyim GOZYASLARIMI

valla gözyaşlarına yazık etme burda yağmur yağıyor çünkü :)

---> itiraf

kar var mi?
yoksa gondereyim sana
gondereyim GOZYASLARIMI

hiç sorma yaa..çok aşırı derece de içim daralıyor.. herşey ama gördüğüm herşey uzaktaki ağaçlar herşey üstüme geliyor... hayallerim vardııı HEPSİİİ ÖLDÜÜÜ...

---> itiraf

uzuluyorum seni boyle gorunce. bir sebebi vardir herhalde...

hayirdir??? hep sen bana canini SIKMA derdin...

---> itiraf

uzuluyorum seni boyle gorunce. bir sebebi vardir herhalde...

hayirdir??? hep sen bana canini SIKMA derdin...

bu arada yeşile katılıyorum hep canını sıkma diyen sen şimdş kendi canınımı sıkıyorsun ?

sıkmayın canınızı derken sıkmıyomuydunuz sanki.. canınızı sıkıyodunuz tabikide.. hem ben hep buna inanırım söylemesi gerçektende kolay oluyor..bir derde çok rahat derman bulabilirim aynı dert benim başıma gelse o derman bana derman olamıyo işte..sorun burda...şu an canımı sıkma taraftarı değilim fakat herşeyin bu kadar aşırı derece de üstüme gelmesi...daha doğrusu bir anda dünyamın değişmesi bitirdi herşeyimi...aldı götürdü beni anlayacağınız...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri