İtiraf

musashi4444

Kayıtlı Üye
sevgilimi terk ettiğim için çok pişmanım. şakalaşırken şakayı kaka yaptım özür dilemek yerine pişkin pişkin güldüm çok kızdın bana ama ben seni çok seviyordum işin buralara geleceğini nereden bilirdim ***** kafam şimdi tlf larına bakarken seni seviyorum diye bağırmak istersen sana beni bir daha arama derken yaşadığım acıyı anlatabilsem belki beni anlardın. gurur aşktan önemlimi yoksa aşk mı vs. vs. yoksa bu filmlerdemi böyle bende kendimi filmlerdeki gibimi planlamaya mı çalışıyorum... sanırım hayali bir insan figirü oynuyorum... ben büyük bir hata ettim. iki yüzlülük bumu yoksa nedir ...
çok üzgünüm....

---> İtiraf

Benim fikrimi soracak olursan ben buralarda itiraf etmeye çalışma derim. Git her şeyi yüzüne söyle zaten olacağı varsa orada olur. Olacağı yoksa yapacağımız birşey olmaz biliyorsun etme bulma dünyası ;) Gerçek dünyayı filmlerle, hayali karakterlerle karıştırma benden sana en önemli tavsiye bu dünyada hayali karakterleri yaşarsan zaten en baştan kayberdesin kardesm.. Yüce Rabbim yanında olsun umarım barışırsınız..

---> İtiraf

saolun arkadaşlar güzel yorumlarınız için insan hata yapar bunu itiraf etmek erdemdir ama beni alıkoyan durduran sanırım içimdeki haset erkeklik adı altında kendimi bi halt sanmama neden oluyor.

---> İtiraf

Sanırım benim düşünceme göre kız ile önce dalgasına çıkıodu sonradan sevmeye başladı gibisinden bi olay olmuş gibi gelio bana :S Tabi ki doğrusunu bilemicem arkadaşımız anlatır umarım, bizde yardımcı oluruz.

---> İtiraf

seviyorsan boşa gurur yapma birbirinizi iyi tanımıyormuşsunuz sanırım şaka bahane olmuş

---> İtiraf

gurur :) askta gurur olursa ayrilikta olur...

aska sahip cikmak gerekir, gurur olmamasi gerekir... kolay kolay insan asik olmuyor...

---> İtiraf

arkadaşlar sevgilim çok şımarttı beni ilk teklifi o yapmıstı her konuda bana danışırdı bana sormadan hiçbirşşey yapmazdı ilk başlarda sevmiyordum sonraları alışkanlık oldu sesini duymasam rahat geçmiyordu gecem bu şekilde benim kaprislerimde oluyordu arada sırada ama ben yapı itibari ile espriyi çok seven şaka yapmasını da seven birisiyim. özellikle karşımdaki dostum veya sevgilim olunca beni tutana aşk olsun. bazen esprilerin ve şakanın dozu kaçar farkındayım ama bu şakaları yaparken hiçbir art niyetim yok.
olay şöyle oldu. cafeye gittik oturuyoruz. sipariş verecez ben çay dedim buda sütlü çikolata dedi. bende dedimki sen sütlü çikolata istemeden önce hiç aynaya baktınmı o surata bu sipariş yakışıyomu...
çok kırıldı aslında fiziğine yüzüne gözüne kasıtlı dememiştim sadece espri amaçlıydı zaten suratındada bişey yokki hani yüz güzelliği komplexi olsa böyle şaka yapmazdım . anlamadım bende hiç böyle yapmazdı okadar ılımlı anlayıslı kız birden kalktı gidiyo. dedim otur yanlış anladın sözümü bitirmeme izin ver. gitme dedim gidiyo. beni şuan dinlemezssen birdaha dinleyemezssin dedim. gitti. akşam tlf ediyo kapattım arıyo soruyo cevap vermiyorum. hala bu şekilde devam ediyor.

---> İtiraf

beni şuan dinlemezssen birdaha dinleyemezssin dedim. gitti. akşam tlf ediyo kapattım arıyo soruyo cevap vermiyorum. hala bu şekilde devam ediyor.

Aradığın yanıt, sorunun içinde gizli;
Sinirlenmiş birine öyle yapmaman gerekiyordu. Yapmakla hata yaptın anladımda, şimdi neden telefonlara cevap vermiyorsun. Kız belki sonradan üzülmüştür, günlünü almak istiyordur :40:

---> İtiraf

hmmm.aslanay guzel yazmis..sende mubarek vur dedik oldurmussun yani..

git gul al..cok dizlerinin ustune affed de

eder :M

---> İtiraf

sana hem suclu hem guclu denir, ben bile okurken sinirlendim...
adama bak, onun yapmasi gereken kaprisi kendisi yapiyor...
sinirlenmis zaten, birde kalkmis kapris yapiyor simdi gidersen birdaha bilmem ne dye.. ben bile sinirlenmisken kizcagiz ne yapsin..
bende onun yerinde olsam derdimki gule gule... ALLAHIM yaaa....
dusun bir baskasi bu kadar sinirleniyorsa o kizin halini?
bundan sonraki hareketlerini kendini karsindakinin yerine koyarak yaparsan senin icin daha saglikli olur.

---> İtiraf

kizin gonlunu almasi gereken birsey yokki, gonlunu alman gereken kisi burdaki kardesimiz...

---> İtiraf

hâla kız seni arıyorken olayı uzatma aç konuş ve anlaş derim.. Aksi durumda yakında o vazegecer sende o pişmanlık duygusuyla kendini yer bitirirsin.. Kendimden biliyorum..

---> İtiraf

Bence git gül felan al bu kapriside bırak boşa kapris yapıosun. Arkadaşlarımızın dediği gibi hem suçlu hem güçlü konumdasın şuan. Gerçekten hata üzerine hata işliyorsun. Şuan şansın var ve bunu değerlendir. ;)

---> İtiraf

sevgiyle gurur su ile zeytinyağı gibidir gurur sürekli sevgiyi iter bence git barış dostum ölümlü dünya birkere geleceğin bir dünyada küs ve kırgın bir kalple yaşama ve yaşatma ;)

---> İtiraf

arkadaşlar öncelikle güzel yorumlarınız için çok tşk ederim. bu siteye açılmakla cok iyi ettim kendi kendime yazıp içimdekileri atayım derken baya bir konu genişledi çokda iyi oldu.
ben aslında art niyetli hiç değilim espri ile baslayan olayda hata yaptım bunu özür dilemek yerine hala sütten çıkmış ak kaşığı oynadım. suç bende baya cok farkındayım. işte gurur yaptım birde çok şımarttı beni birden pat diye çekip gitmesinin şoku bende şaşırdım ani gelişti sizlere açılmakla çok iyi ettim saolun.
bugün bayram vesilesi ile aradım tlf çalar çalmaz açışı bir oldu :) ım sorry dedim :) sonra güldük felan özür diledim. bu sefer diyo yok hata bende ben özür dilerim diyorum bu sefer o hata bende vs dedim madem hata sende neden artislik yaptın :) şaka tabi dedim barıştık. aslında küsme değilde böyle başka birşey yaşadık değişik galiba seviyorum hemde çok :)
ilerde birgün bu forumu okutacağım süpriz olur :)
hepinize tşk eder tüm arkadaşların bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri