İtiraf

Allons-y

Kayıtlı Üye
İtiraf etmem gereken çok şey var.

Benim bir kankam var. Aslında kankam değil ama gerzekeriya kendini kankam sanıyor. Ben hiç sevmem bu tipi adı Yalçın. Zaten tüm arkadaşlarım onu öldürmek istediğimi bilir. :91: Neyse bir gün bir kız yanıma geldi (bu arada bu çocuğun tipiş kayıktır. Hiç bişr kız onba bakmaz) neyse bana soruyor "Yalçın nasıul biri ? " diye. Bende okulun havalılarındanım bu her yerde yok işte efe benim en yakın arkadaşım diye kız ayarlamaya çalışıyormuş sallak :91: bende kıza dedim. Sen bilmiyor musun? O kızlarla ilgilenmez. Gay o. Erkek arkadaşı var. Kimseye söyleme ama bu bir sır dedim :36:. İyi yaptım kendime hiç kızmıyorum.

Sonra benim derslerim çok iyidir. Sınıfın en zeki 2. kişisiyim :D :D ilk değilim ama onun anne ve babası öretmen :D neyse Fen ve Matematik'i hiç sevmem. İngilizce favorimdir. Fen hocamızı hiç sevmem. Bu adam çok pis kokuyor bizimle konuşurken yüüzmüzü tükürüğe boğuyor. Bir gün derste hoca beni yanına çağırdı sanki üstüme çıkacakmış gibi konuşmaya başladı. Sanırım sucuk yemiş ağzı çok pis kokuyordu bende sıkıldım artık en sonunda hocaya "Hocam ya sucuk yemişsiniz dişinizi fırçalamamışsınız. En azından bir ağzınızı yıkasaydınız çok pis kokuyorsunuz dedim. Kendime hiç kızmıyorum

Daha çok var ama şimdilik bunlar yeter

---> İtiraf

Kötü kokuları sevmem evet. Kimseyi sevmem değil. Sevdiğim kişi çoktur. Ben hakedene kral hak edene soytarı gibi davranırım yaşı başı beni ilgilendirmez.

---> İtiraf

)) kankan konusunda yorum yapmayayım ama ögretmenin ögretmen olabildiyse insanlarla konuşurken nelere dikkat edecegini bilmeli hiç hoşlanmam insanlara saygısızlık edenlerden...buda saygısızlıktır kimse kimsenin agız kokusunu çekmek zorunda değiL...ya yeme ya konuşurken uzak dur

---> İtiraf

Kankam değil o :D Lütfen ona ben kanka demem :91: Beni çok özenirdi. Benim aldıklarımı gördüğünde alırdı ve ben o tiplerden hiç hazzetmem. Sevgililerimi elimden almak isterdi ama sallakta o tip olmadıüından sevgililerim bunu kapak eder oturur kalırdı. ŞÇok gıvık bir tipti iyiki kurtuldum

---> İtiraf

Bunlara kötü yorumlar yazılır diye düşünüyordum herkes ben haklı buldu :D :D

---> İtiraf

Aaa neden o bana o kadar kötülük yapmaya çalışıyordu ben ona bu kötülüğü yapmışım çok mu ? Bence değil ki burda onun yaptığı her şeyi anlatmadım

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri