Itiraf vakti küçük bey

sllsn

Bayan Üye
İtiraf zamanı küçük bey... Tekrar geldin hayatıma tekrar elini kolunu sallıya sallıya gelip girdin kalbimin ortasına. Sen müsade istedin benden*bende müsadeni verdim açtım kapılarımı.Belki hata belki belki doğru*belki duygusal belki mantıklı bir karardı bu. Bu karar senin değilde en çok benim hayatımı etkiledi küçük bey*evet çoğu zaman dugusal yaklaştım ben sana mantığımı yok saydım. Öfkemi nefretimi bastırdım... Değerliydin*hayattın*aşktın benim için kimsenin veremeyeceği mutluluğu verdin. Farklıydın işte tekrar kalbimi çalmıştın mantığımın söz geçiremediği o kalbime sen söz geçirmeye başlamıştın tekrar. Canıma can katardın gece gündüz. Gözlerin vardı dalıp gittiğim*gülüşlerin vardı yüzümü güldüren*huzur veren. Birde kimseye benzemeyen nadir ses tonun*kendini belli eden o ses tonun... Sevmiştim seni beni sevmediğin kadar*bana düşman olduğun kadar. Şimdi sana karşı belki hissisleştim*belki de duygu yerine mantığımı kullanmaya başladım. Bir ihtimal daha vardı evet sevmekten vazgeçmişte olabilirdim. Sevmekten vazgeçmem en son ve en zor ihtimalimdi benim*yerin hep farklıydı ve hayatımda olduğun sürece dahada zortlaşıcaktı. Hayatıma girdiğin an artık göremicem seni sen ve ben çok uzaklarda olucağız. Yüzümüzü*sesimizi*gülüşlerimizi unutmuş olacağız. Birbirimizi bıraktığımız gibi bulamayacağız; zevklerimiz*hobilerimiz*istediğimiz hayatlar ve hayata devam etmek istiğimiz kişiler değişecek. Çünkü birbirimize karşı duygularımız değişecek ben sana mantığımla yaklaşacağım*affetmeyeceğim geç kaldığın için mutluluğu geç yaşattığın için. Sana dokunmak mı hayır sadece gözlerinde kaybolmak istedim ben o ela gözlerinde. Gözlerinle hayat kurtaran kahramandın**sen yazılarımı süsleyen konumdun çoğu zaman sen kalbimi değil ; aklımı*yazılarımı*müziklerimi meşgul ettin. Yazılarımda senden nefret ettiğim hislerimle birlikte sebgimi de anlattım yaşattıklarını hissettirdiklerini.. İyi yada kötü şeyler oldu küçük bey senli koskaca 1 buçuk seneyi anlattım. Seni nasıl özlediğimi*seni nasıl sevdiğimi ve seni nasıl beklediğimi yazdım. Ve gerçekten oldu yazdıklarım geldin bana yine mutlu ettin beni. Teşekkur ederim sevdiğim benim için farklı olduğun için

Sllsn

---> Itiraf vakti küçük bey

Kimse bıraktığın yerde seni beklemiyor,duygular,düşünceler biranda değişiyor olmaz dediklerin oluyor,olur dediklerin olmuyor hayat işte...

Sena güzel yazmışsın yüreğine,kalemine sağlık.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri