sllsn
Bayan Üye
İtiraf zamanı küçük bey... Tekrar geldin hayatıma tekrar elini kolunu sallıya sallıya gelip girdin kalbimin ortasına. Sen müsade istedin benden*bende müsadeni verdim açtım kapılarımı.Belki hata belki belki doğru*belki duygusal belki mantıklı bir karardı bu. Bu karar senin değilde en çok benim hayatımı etkiledi küçük bey*evet çoğu zaman dugusal yaklaştım ben sana mantığımı yok saydım. Öfkemi nefretimi bastırdım... Değerliydin*hayattın*aşktın benim için kimsenin veremeyeceği mutluluğu verdin. Farklıydın işte tekrar kalbimi çalmıştın mantığımın söz geçiremediği o kalbime sen söz geçirmeye başlamıştın tekrar. Canıma can katardın gece gündüz. Gözlerin vardı dalıp gittiğim*gülüşlerin vardı yüzümü güldüren*huzur veren. Birde kimseye benzemeyen nadir ses tonun*kendini belli eden o ses tonun... Sevmiştim seni beni sevmediğin kadar*bana düşman olduğun kadar. Şimdi sana karşı belki hissisleştim*belki de duygu yerine mantığımı kullanmaya başladım. Bir ihtimal daha vardı evet sevmekten vazgeçmişte olabilirdim. Sevmekten vazgeçmem en son ve en zor ihtimalimdi benim*yerin hep farklıydı ve hayatımda olduğun sürece dahada zortlaşıcaktı. Hayatıma girdiğin an artık göremicem seni sen ve ben çok uzaklarda olucağız. Yüzümüzü*sesimizi*gülüşlerimizi unutmuş olacağız. Birbirimizi bıraktığımız gibi bulamayacağız; zevklerimiz*hobilerimiz*istediğimiz hayatlar ve hayata devam etmek istiğimiz kişiler değişecek. Çünkü birbirimize karşı duygularımız değişecek ben sana mantığımla yaklaşacağım*affetmeyeceğim geç kaldığın için mutluluğu geç yaşattığın için. Sana dokunmak mı hayır sadece gözlerinde kaybolmak istedim ben o ela gözlerinde. Gözlerinle hayat kurtaran kahramandın**sen yazılarımı süsleyen konumdun çoğu zaman sen kalbimi değil ; aklımı*yazılarımı*müziklerimi meşgul ettin. Yazılarımda senden nefret ettiğim hislerimle birlikte sebgimi de anlattım yaşattıklarını hissettirdiklerini.. İyi yada kötü şeyler oldu küçük bey senli koskaca 1 buçuk seneyi anlattım. Seni nasıl özlediğimi*seni nasıl sevdiğimi ve seni nasıl beklediğimi yazdım. Ve gerçekten oldu yazdıklarım geldin bana yine mutlu ettin beni. Teşekkur ederim sevdiğim benim için farklı olduğun için
Sllsn
Sllsn