İtiraf..İstek üzerine bir itiraf daha!

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Bu otobüs minibuslerden bayanların cektıgı nedir??

Bundan iki yıl önce okulda çalıştığım dönemde mecburen minibüsleri kullanmak zorundaydım..

Yine ogünlerden biri akşam tıklım tıklım gelen minibüse bindim.
Arkamda biri vardı :uzgunkiz: (hatırlayınca bıle sınırlenıyorum) sacma sapan yanasmaya basladı. Nere kacsam kucuk mınıbuste sıkıstırmaya devam etti...
Bir çığlıkla yaygarayı kopardım.Karnına bir dürttüm :D

Bağırdım çağırdım kimseden ses çıkmadı. Atın şunu aşağıya dedim minibüsten de atmadılar. Beni ön kısma aldılar sadece!!!!
Kendimi çok kötü hissettim suçlu olan benmişim gibi utandım :uzgunkiz:

Way ülkemizin haline...
Way uçkuru bozuk erkeklerin haline..
Way bu rezilliklere rağmen sesini çıkarmayanlara!!!!!!

Yazık Diyorum. belki bir iki kişi okurda bu itirafımı sesimiz çıkar bu AHLAKSIZLARA...

(ayşe hatırlatttığı için bu konuyu açtım)

---> İtiraf..İstek üzerine bir itiraf daha!

Öyle bi durumda sesini çıkarmayan kişilerin ayıbı bu yazık yani öyle bi durumda hayırdır yani hiç mi delikanlı bi adam yokmuş ses çıkartacak ama ne yazıık ki kimse birşey dememiş. Fakat böyle bi durumda sen araç içindeyken araç plakası yol güzergah'ı ile birlikte polisi arayarak rahatsız edildigini belirtmeliydin gerekli işlem yapılabilirdi

Bu tarz tacizler çok oluyor ne yazik ki . Sessiz kalmamak gerek ne tacize uğrayan ne de olaya şahit olan neticede herkesin anası bacisi sevdiği arkadaşı var yarın aynısını ona da yapmaktan kacinmayacak bu tacizci fırsat bulsa.
Kimsenin umrunda olmaması üzücü olmuş ama o da kendilerinin ayıbı. Geçenlerde izmitte olmuştu böyle iğrenç bir olay kadınlar dovmuslerdi adamı herkeste böyle yürek yok malesef.

Öyle bi durumda sesini çıkarmayan kişilerin ayıbı bu yazık yani öyle bi durumda hayırdır yani hiç mi delikanlı bi adam yokmuş ses çıkartacak ama ne yazıık ki kimse birşey dememiş. Fakat böyle bi durumda sen araç içindeyken araç plakası yol güzergah'ı ile birlikte polisi arayarak rahatsız edildigini belirtmeliydin gerekli işlem yapılabilirdi

yaptım yaptım sıkayet ettm unuturmuyum sıkayetı

Bu tarz tacizler çok oluyor ne yazik ki . Sessiz kalmamak gerek ne tacize uğrayan ne de olaya şahit olan neticede herkesin anası bacisi sevdiği arkadaşı var yarın aynısını ona da yapmaktan kacinmayacak bu tacizci fırsat bulsa.
Kimsenin umrunda olmaması üzücü olmuş ama o da kendilerinin ayıbı. Geçenlerde izmitte olmuştu böyle iğrenç bir olay kadınlar dovmuslerdi adamı herkeste böyle yürek yok malesef.

aynen onu bende gordum haberlerde az bıle yapmıslar..
ben sesımı cıkardımda hıc sesını cıkarmayn korkanlarda var onlar ne olucak :(

Nasıl ses cıkarmıyor araçta olan kişiler :deli:
O hareketi GEDİZde yapacak biri daha bağırdığın saniye linç ederler hatta bir kaçtanede sokarlar yediği bıçakla kalır:17qn8h:

Bastırılıyoruz korkudan ses çıkaramıyoruz bende olsaydım senin gibi tepki verirdim sesimizi çıkarmazsak ezilen taraf hep biz oluruz Allahım kötülerinden korsun canım

Nasıl ses cıkarmıyor araçta olan kişiler :deli:
O hareketi GEDİZde yapacak biri daha bağırdığın saniye linç ederler hatta bir kaçtanede sokarlar yediği bıçakla kalır:17qn8h:
burası ıstanbul :s

Bastırılıyoruz korkudan ses çıkaramıyoruz bende olsaydım senin gibi tepki verirdim sesimizi çıkarmazsak ezilen taraf hep biz oluruz Allahım kötülerinden korsun canım

amin canım

hıc hos bı deneyım degıl kımsenın basına gelmez ınsallah.

Ses çıkarmaktan alıkoymayın kendinizi. Sergilenen davranışın ötesinde suçlu ile mağdurun farkında olacak zihinsel yetiye sahip olacağınızı düşünüyorum.

Özün huylanmanızdan ibaret olmadığından emin olmanız önemli tabi. Vebale girmeyi kim ister ki?

Biliyor muydunuz? Dolar 2.80'in altına düşecek.

O adamami sinir oldum simdi yada sesini cikarmayanlarami anlayamadim :mad:

Bu tip yaratiklar ölümu hak edio ********

Ses çıkarmaktan alıkoymayın kendinizi. Sergilenen davranışın ötesinde suçlu ile mağdurun farkında olacak zihinsel yetiye sahip olacağınızı düşünüyorum.

Özün huylanmanızdan ibaret olmadığından emin olmanız önemli tabi. Vebale girmeyi kim ister ki?

Biliyor muydunuz? Dolar 2.80'in altına düşecek.

yanlıs anlasılma yok ben ne hıssettıgımı bılıyorum!.

gereksız yorum yapmayalım!...

senın kı gıbı anlasılmıyor mu gayet acık.

Benim aynen yapacağım şey inecek var! Deyip yaka paça o insanı dışarı fırlatırdım. evet fırlatırdım

Ben Otobüste Bundan Tam 8 Sene Önce Böyle Bir Durum İle Karşılaşmıştım .

Hemde Oturduğum Yerde.. Ben Anlamamıştım Tabi. Çok daha sonra farkettim :D

Şaka Gibiydi Resmen. Arkadaşım Olayın Resmini Çekmişti. Çok Korkmuştum. Annem Bir Bağırdı. :D Adam Arkalara Kaçmıştı.

Küçük Beyinli İnsanlar Kadın Erkek FarkEtmez... İlle de Edep İllede Edep !

Birde görüp susanlar yok mu? onlarında bacıları , kızları , anaları var ...

Gerçi düşünseler milletin kızına böyle tavırlar göstermezler...

Ben Otobüste Bundan Tam 8 Sene Önce Böyle Bir Durum İle Karşılaşmıştım .

Hemde Oturduğum Yerde.. Ben Anlamamıştım Tabi. Çok daha sonra farkettim :D

Şaka Gibiydi Resmen. Arkadaşım Olayın Resmini Çekmişti. Çok Korkmuştum. Annem Bir Bağırdı. :D Adam Arkalara Kaçmıştı.

Küçük Beyinli İnsanlar Kadın Erkek FarkEtmez... İlle de Edep İllede Edep !

Birde görüp susanlar yok mu? onlarında bacıları , kızları , anaları var ...

Gerçi düşünseler milletin kızına böyle tavırlar göstermezler...

:12034rn0::12034rn0::12034rn0:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri