Itiraf ettim.

iSTiSNa

Bayan Üye
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION]
[MENTION=157809]biricigim[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=157875]busraa[/MENTION]
[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION]
[MENTION=152951]Lykia*[/MENTION]
[MENTION=157575]She`[/MENTION]
[MENTION=153369]SiNi[/MENTION]
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION]+
[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION]+

4 seneden fazladir takilan biri olmama ragmen daha bu etiketleri bile yapamiyorum.. iki kez denedim ikiside hüsran.

Sonra toplu alinti yapmayi unutmusum..

Forumda acilan konulari ariyorum aramama ragmen onceden acilmis konularin aynisini ekliyorum. Sonra gelip kitleyip cop kutusuna atiyorlar, icim ciz ediyor :(

Ayrica foruma fotografta ekleyemiorum, iyice yaslanmisim ben yav :(

---> Itiraf ettim.

Bugra icimi rahatlattin sagol.

Fatih ögrencem onuda yakin gelecekte, hep baskalarina eklettirmekten utaniorum artik :sxD

---> Itiraf ettim.

itiraflarin icin saolasin,ben bu yasda bir seyler ogreniyorum,biraz uzerlerine egilirsen sende ogrenirsin.resim yuklemek cok kolyadir,aslinda nette her seyler cok kolay sayilir,biraz merak lazim yada bikmadan tekrarlamak arastirmak.

---> Itiraf ettim.

bu etiket hikayesi 4 yıldan beri yok bu birincisi
ikincisi ç. alıntı yazısını postların sağ altında göremeyecek kadar körsün gözlüklerinde bunu gösteriyor
forumda açılan konuları tek tek arıyor olabilirsin bu üçüncüsü :pp
kendi resimlerini eklemeyi basarabiliyosun buda dördüncüsü

muhtemelen sinirlendin buda beşincisi xD

---> Itiraf ettim.

tek degilsin bu konuda rasgele bende tutturuyorum her ne kadar 9 aydir üye olmus olsamda pek girmedigimden yeni yeni girdigim icin aksilikler dolu :)

---> Itiraf ettim.

Arkadan kuçuk emrahın şarkısı çalsa ağlıyabilirdim :R

Istedigince dalga gec, bidaha bu firsati bulamicaksin cunki ;):D

tskler Fatih, sayende ekledim :)

itiraflarin icin saolasin,ben bu yasda bir seyler ogreniyorum,biraz uzerlerine egilirsen sende ogrenirsin.resim yuklemek cok kolyadir,aslinda nette her seyler cok kolay sayilir,biraz merak lazim yada bikmadan tekrarlamak arastirmak.

dogru soyluyosunuz, surekli kalmadigimdan unutuyorum geri geldigimde evrim gecirmis buluyorum forumu.

bu etiket hikayesi 4 yıldan beri yok bu birincisi
ikincisi ç. alıntı yazısını postların sağ altında göremeyecek kadar körsün gözlüklerinde bunu gösteriyor
forumda açılan konuları tek tek arıyor olabilirsin bu üçüncüsü :pp
kendi resimlerini eklemeyi basarabiliyosun buda dördüncüsü

muhtemelen sinirlendin buda beşincisi xD

sende etiketleyemiosun dimii hadi itiraf et Akin:DD
evet körüm, evet ariyorum her konuyu evet hee evet hihi ariyorum fotoda ekledm busabah evet hihi hee noldu?

sana sinirlenmiorum artik, gülüp geciorum. seninkisi psikolojik:D

konu acmayı becermıssın en azından buda bışey tebrık edıyorum senı :4:

gülsem mi aglasam mi bilemedim, okadarda düsmedik yav :s

Hamlık diyelim buna : )

olabiler :)

Maksat muhabbet boşver. :pp

aynen cnm yav:D

tek degilsin bu konuda rasgele bende tutturuyorum her ne kadar 9 aydir üye olmus olsamda pek girmedigimden yeni yeni girdigim icin aksilikler dolu :)

:D iyi rahatladim simdi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri