itiraf ediyorum:(

cimrii

Kayıtlı Üye
itiraf ediyorum,ben kendimden,ailemden,yaş***atan,çevremdekilerden(okuldaki grubum hariç)herşeyden nefret ediyorum.bir an önce ölmek istiyorum.

---> itiraf ediyorum:(

ooooo sen birilerinden bişeylerden nefret ettiğim için ölmek istiyosan annesi babası ölmüş, aç, parasız, çaresiz insanlar ne yapsın. onlar bile her şeye rağmen yaşamaya çalışıyolar..

Böyle düşünmen hata.. aiLenden nefret etmek mi? çok yaLnış unutmaki onLar dünyadaki en değerLi varLığımızdır .. sakın ve sakın öLme gibi bi düşünce oLmasın akLında.. şeytana uyma.. hayatını güzeL yaşamaya bak. üzüLdüğünde asLa umutsuzLuğa kapıLma.. hep mutLu oLmaya çaLış hayatı sev.. inan senin için en iyisi bu.. ALLAH yardımcın oLsun..

Ölmek,'son' değil,'başlangıçtır' ..

Ona göre...

ah bir bilse yazarmı hiç :) ölmek istiyorum diye, anne baba ne demek hangi anne baba evladının kötülüğünü istesin (istisnalar kaideyi bozmaz) yapma genç arkadaşım yapma ayıp ve çok günah bu yazdıkların

valla onu bunu bılmem 5. kattan atlayınca olmuyosun ben denedım:)

kırık yoktu omzum catlamıstı tabı bı kac yara bere oldu en buyuk hasar ayagımda oldu:)lıf kolması oldu:)

halen cok fazla yuruyunce cok agrıyor:)

ha sunu soleyım dayanılmaz bır acısı var:)

aiLe dışınDa söyLedikLerine aynen katıLıyorum. böyLe bi hayattan başka ne bekLenir ki..

kolay bısı sanıyosunuz sanırım:)

uzaktan davulun sesı hos gelıyor..ılla gebermek ıstıyosanız bır cok seklı var bunun yuregınız varsa yapabılıyosanız en basıtını secın:)

ole ben ondan bundan bıktım hadı olım demekle olmuyo..aklınızı basınıza alın yahu yasınız basınız kac daha..bunları dusunuyosunuz..

Neden hep Olumsuzsunuz ki hayata karşı ? Tamam çektiklerinizi yaşadıklarınızı bilmiyo olabilirim... Ama hayat o kadarda kötü sayılmaz... Belkide hayatı yaşamasını bilmiyoruz Kim bilirr...!

itiraf ediyorum çıldırdım...uykum var ...sigara içicem belkide birdaha neyse

snn icin uzuLuorum boyLe seyLer dediğin için .Kararının verdiysen atLa 5 katlı binadan

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri