itiraf ediyorum

yesil83

Bayan Üye
Itiraf ediyorum Hala icimde bir dert. Din uzerine yapilan sakalara temkinle yalasirken boyle seylere cok dikkat eden biri olarak bu dedigim sey Hala icimde dert.

Otobus, minibus vs. ile mezarlik onunden gecerken "fatiha" okurum. Nezaman fatiha okusam esneme tutar. Mezarlik onunden gecerken fatiha okuduktan sonra esnedigimde "OLULERE NAZAR DEGMIS" dedigim icin Hala pismanim ve icimde dert oldu :(
Aklimca espri yapiyordum :( ama Hala vicdan azabi cekiyorum

---> itiraf ediyorum

Kiyamam keşke senin kadar ince düşünsek :(

:( hatta bir iki kere demistim ve isin en kotu tarafi nezaman o durumda olsam bu dedigim aklima geliyor. Ve aklima geldigi icin dogal olarak nazar degmeside aklima geliyo :(

ALLAH affetsin. Olulerden ibret alip ceki fixen verecegimize kendimize biz dalga geciyoruz. Bizde birgun bir fatiha, Dua Bekker durumda olacagiz halbukim. Arkamizdan okuyan okursa oda...

---> itiraf ediyorum

Allah Allah sen ne kadar narin bir kişiliksin canım içinden masumca geçen bir espri olmuş bu kadar yorma vicdanını niyetini biliyor Yaradan. ;)

---> itiraf ediyorum

Allah Allah sen ne kadar narin bir kişiliksin canım içinden masumca geçen bir espri olmuş bu kadar yorma vicdanını niyetini biliyor Yaradan. ;)

Suan gulumsuyorum birazicikta aslinda.
Yani riyadan cok lorkuyorum. Bilerek veya bilmeyerek riya yapmaktanda korkuyorum.
Yani cok mahsum degilim yada Ne bilim once dusunceli Filan.
O anki niyetim yanimdakini guldurmekti, espri yapmakti. Aa bir KMI kere tekrarlamistkm yanlis oldugunu bile bile.

Yani cok mahsum degilim. Bunu eklerkenki niyetim bile yazdiginiz yorumlar kadar mahsum degil.
Biraz ilgi cekmek biraz uyarmak Ne bilim...

---> itiraf ediyorum

O zaman bu parça senin için gelsin :R Ama sadece baştaki sözlere dikkat et

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri