itiraf ediyorum

yesil83

Bayan Üye
itiraf ediyorum, inatmasmak hosuma gidiyor. inatmasmak kotu birsey, bazen kasti olmadan oluyor yani kendimi kontrol edemiyorum. dogaclama olmuyor ama sinir oldugum kisilere karsi inatlasmayi seviyorum :147: o kisiyi sinir etmesini deli etmesinide seviyorum... bu tamamen sinir oldugum kisilerle ilgili ama normal hayattadada sinirli ve inat oldugum icin normaldede istem disi inat olabiliyorum bu huyumu sevmiyorum itiraf ediyorum ki...

---> itiraf ediyorum

inatLaşmak iyidir :D Bende inadım :D Keçi inadımı ne derLer :D GüzeL bi itiraF :D Yaşasın inatLaşanLar DünyaSı :D

---> itiraf ediyorum

Ya bende de var o huy :/ Dediğin gibi sevmediğim kişilerle çok inatlaşırım bir de çok laf sokarım elimde degil tutamıyorum kendimi içimden birişey dürtüyor beni..:M

---> itiraf ediyorum

inatLaşmak iyidir :D Bende inadım :D Keçi inadımı ne derLer :D GüzeL bi itiraF :D Yaşasın inatLaşanLar DünyaSı :D

Ya bende de var o huy :/ Dediğin gibi sevmediğim kişilerle çok inatlaşırım bir de çok laf sokarım elimde degil tutamıyorum kendimi içimden birişey dürtüyor beni..:M

sizde bendensiniz :)

annem hep der; ablanlar abin hasta olmustu iyilessin diye keci sutu icirmistim sen icmedinde ama herkesden inatsin der. aileme ve sevdiklerime karsi istem disi bir inat oluyor ama sevmedigim ve sinir oldugum kisilere bilerek oluyor ve bundan zevkte aliyorum isin kotusu :) sinir oldugunu gorunce nedense icimde bir mutluluk oluyor :) kotu insanmiyim neyim ben :)

birseyi yapmak istemiyorsam kimse onu bana zorla yaptiramaz, yapmak istiyorsamda kafama koymussum yapacagim demektir :)

---> itiraf ediyorum

Çok pis inadım bende çok kötü damar var vallahi bazı konularda inat iyi ama çogu konuda da kötü inat etmiyim diyorum elimde degil Nuh diyorum Peygamber demiyorum :M

---> itiraf ediyorum

bende biraz inatcıyımdır) eskiden daha kötüydüm büyüdükçe susmayı ögrendim..ama bu kez fena susuyorum karşımdaki konuşşşş diye bagrıyor inat ediyorum konuşmuyorum)) can cıkmadna huy cıkmazmış napalım bizide böyle idare edecekler

---> itiraf ediyorum

:) aslinda inadindan vazgecmemissinki ablam :)
inat metodunu degistirmissin :D

---> itiraf ediyorum

:) aslinda inadindan vazgecmemissinki ablam :)
inat metodunu degistirmissin :D

evet öyle yapmışım ) annemin bana kücükken bir ıspanak cezası vardı) yemek seciyorum diye akşama kadar ac bekletmişti beni...gece saat 12 oldu açlıktan yattım artık annem ıspanak yicekmisin diyo yemicm diyorum) kadın sinir krizi geciriyodu nerdeyse arada bi kaç tokat yemiştim xD yicekmisin diyo hayır diyorum ne halin varsa gör dedi gidip ekmege salça sürüp yemiştim...5 yaşındaydım )

---> itiraf ediyorum

evet öyle yapmışım ) annemin bana kücükken bir ıspanak cezası vardı) yemek seciyorum diye akşama kadar ac bekletmişti beni...gece saat 12 oldu açlıktan yattım artık annem ıspanak yicekmisin diyo yemicm diyorum) kadın sinir krizi geciriyodu nerdeyse arada bi kaç tokat yemiştim xD yicekmisin diyo hayır diyorum ne halin varsa gör dedi gidip ekmege salça sürüp yemiştim...5 yaşındaydım )
cok guldum.
bana genelde surati asik oldugumda yaparlar, niye suratin asik ne oldu diye ustume gelirler ozaman cok sinir olurum. birde konusayim diye, suraim asik oldugunda konusmayi hic istemem konusturmaya calisiyorlar konusmayincada kiziyorlar :) sinr oluyorum
yazdiklarina cok guldum :)

Sınava gidesim yok
git, git, bende bir seferinde calismadim girmeyeyim dedim sinavin baslamasina 2 saat vardi, 2 saat calismalarimla sinavi kazamistim.
sinav olmadikca umut tkenmezmis :) git gir.

---> itiraf ediyorum

Bende de var ondan.Bazen inatlaşmalarım yüzünden bana yararı olmayan şeyi bile yapıyorum.değişik bir huy işte ama ne yapcan iyidir ama boşver hiç değilse 'her istediklerini yapamazlar üstümüzden'

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri