İtİraf Edİyorum:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dr_hunter

Banned
BUNLARIN HEPSİNİ ALDATTIM
21-04-07_1312.jpg

mavi__.jpg

25-01-07_1526.jpg

a_kk____mm--_zge.jpg

ceyda.jpg

fliz.jpg

handan__1_.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya ben ASlın da BöLe Degİlİm

ama naparsın erkek işte
.PLay.........
.BoY......
...
.

Son düzenleme:
zaten haketmısler tıplere baksana kezbana benzıyo hepsı :11: buarada cok cesaretlısın koptum burda konuyu okuyunca bunların hepsını aldaTtım :D Helal sana ama bısıyı unuttun bu kızlardan bırını tanıyorum :D Bu konu sılınmıcak en yakın zamanda uye olur kendılerı :11: yandın sen

zaten haketmısler tıplere baksana kezbana benzıyo hepsı :11: buarada cok cesaretlısın koptum burda konuyu okuyunca bunların hepsını aldaTtım :D Helal sana ama bısıyı unuttun bu kızlardan bırını tanıyorum :D Bu konu sılınmıcak en yakın zamanda uye olur kendılerı :11: yandın sen

ozkan yapma etme naptın kardeş

öle bişe warsa söle resmı sılım hangısı???

yada hangsiyse sen çıkar :D

:11: Abi Koptum Yaf Rapor Hunter Size Adımı Yazma Dedikce Yazıosuz Delirteceksiniz Valla :11:

yaaaa yazık kızlaraaa yawww..... olumm 6. ve 7. kızlar güzelmiş beeee:)

değer miiii?*?

yaa erkek milleti iştee

oğlum bozdunuz mu siz yaaa kızların resimlerini ne veriyon ??

bu arada sadece aldattım diyon ama kızların seni aldatmaığı ne mağlum:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri