İtiraf ediyorum

Pudraa

Banned
Feyyazın calısmasına kendi adıma cok üzüldüm (mojitoo54) Onun adına sevindim çünkü istediklerini yapabilecek. Yaklasık 10 gün oldu tanısalı ama cok sıcakkanlı dostum benim simdi saatlerimiz uymayacak doğru düzgün görüsemeyeceğiz. Onu cok özleyeceğim.

---> İtiraf ediyorum

Çıktım işten VİB'e girecem :D Çalışan kızla kavga ettim patron boşver dedide onada gıcık kaptım :Ç

---> İtiraf ediyorum

Verdiği 3 kuruş için kimsenin ağız kokusunu çekemem ben 17 yasında kız artistlik yapıo bana şefinin yanında düzgün konuş dedi bende dedim benm gözümde insanlar aynı ne şef tanırım ne başka bişey. sadece ailemi ve sevgilimi tanırım dedım sustu ayar etti sonra dalaştım bununLa :D okulada gitcem yani part time VİB Turizm :Ç

---> İtiraf ediyorum

Verdiği 3 kuruş için kimsenin ağız kokusunu çekemem ben 17 yasında kız artistlik yapıo bana şefinin yanında düzgün konuş dedi bende dedim benm gözümde insanlar aynı ne şef tanırım ne başka bişey. sadece ailemi ve sevgilimi tanırım dedım sustu ayar etti sonra dalaştım bununLa :D okulada gitcem yani part time VİB Turizm :Ç

:) hayırlısı olsun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri