İtiraf ediyorum.

DaDLuBeaCH

Banned
Lise 1'deyken en Ön sırada arkadaşLa muhabbet ediyoduk derste. hoca konuşmayın faLan demişti bende asabiyim zaten sen konuşma demiştim bişey dememişti.

bi ara geLdi yanıma vurcakken eLini tutmuştum bişey demeden gitti yine ders anLatmaya. Bende iyice sinirLendim O kadar kişi içinde tabi küçük düşmek oLmaz xD

Her neyse yerde bi tebeşir buLdum hocanın kafasına fırLattım xD Hocada direk bizim sıraya geLip kim attı dedi sustum.

kim attı deyince bidaha baktım çok sinirLi dedim hocam Okan[yanımdaki arkadaş] attı. xD

Hoca Okan'a bi vurdu. ben hayatımda böyLe tokat görmedim kafası duvara vurdu xD Acaip güzeL bi gündü xDxD

pişmanmıyım ? hayır tabi ki :D:D

---> İtiraf ediyorum.

Lise 1'deyken en Ön sırada arkadaşLa muhabbet ediyoduk derste.

Bigün Yılmaz hocalarla lokalde oturuyoruzhahaha

---> İtiraf ediyorum.

Arkadaşının Kafasını Duvara Vuracak kadar asabi bir Hoca Sana nasıl Musamma Göstermiş ilginç :)

---> İtiraf ediyorum.

vay vicdansiz vay!

aslinda bende buna benzer birsey yapmistim ilkokulda :( cok pismanim...

normalde ben cok sessiz biriyimdir disarda (evde firtina) :) bir kiz vardi saclari zenciler gibi civircik ve yuksek (bonus kafa) ben en iyi arkadasimla iken orman sac demistim o kiz icin, bir baktim yayilmis, herkez orman sac demeye basladi, sonra kiz annesini okula cagirdi (yakin arkadsimin ustune kaldi) o kizda erkekleri bile doverdi... annesi okula gelince arkadasim kiza dondu benmi dedim sana diyince kiz kortu :) sen degil sinif diyor filan ( tabi bende hic sesimi cikarmadim) :)

okul cikisi o en iyi arkadsim ben ve iki erkek kavga etmistik (dayak yemistik ) :) agliyorduk ama dayak yedigimize degil 3. arkadasiminiz ihanet edip kacmisti olay yerinden :)

ooo hollandaya ilk geldigimiz zamanar terorist bir kiz vardi askerlere kufur edince ( ozamanda 3 kardes ayni okuldaydik) kiza okulu dar etmistik :) bizimle ettigi kavgalar sonucu sinir disi edildi (ama tr'ye gonderildi) :( korkutmustuk birde, tr de haber vericez seni orda rahat birakmayacaklar diye hihi

---> İtiraf ediyorum.

okadar asabi bir adam neden nickini dadlu gibi şirin bişi seçer kardeş nickinin türkçesi dadluplaj farkındamısın :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri