itiraf ediyorum...!!

55busra55

Bayan Üye
ben daha önce bu forumdan banlanmışım.... nedenini çok iyi hatırlıyorum 3 yıl önceydi adminler arası sorunmu olmuştu birisi başka bir site açmıştı bende bu siteden birilerine uyup o siteye katılmıştım ama o sitede bir hafta bile takılmamıştım sıkılmıştım ondan sonra internetten elimi ayağımı çekmiştim 3 yıl sonra ki bu site aklıma geldi bu forumda eğlendiğimi düşünerek buraya üye oldum tabi bilgisayarı değiştirdiğim için girişte sorun olmaadı bilmem bu itiraftan snra tekrar banlanırmıyım bilmiyorum ama söylemek istedim sadece :) o zamanlar çocuktuk şimdi olgunlaştım :D bakınca saçma şeyler yapmışım bazen :) şimdi büyüdük tabi :) ama kimler gelmiş kimler geçmiş :d tanıdıklarım hep gitmiş birr birer sadece hatırladığım bir kişi fln var. :)

---> itiraf ediyorum...!!

:kopkop:

Sende Değiştin bizde Baya bi Değiştik Artık eskisi Gibi Üye kaybetmeye Niyetimiz Yok :)

tekrardan Aramıza Dönmen GüzeL bişey ((:)

Ama güzeL bi Anı oLmuş :D

tilkinin dönüp dolasacagi yer kurkcu dükanidir

Locke güzel söylemiş.. neden banlayalım gıtmıs hatanı anlamıs gelmıssın..

Logo muzdakı sloganlar bosuna degıl..

ve anladıgım kadarıyla cruel ve ***** ekıbı ıle gıtmıssın profıl takıplerınden bunu gozlemlıyorum.

crueLin ekibi yoktuki.

danger ve ekibi oLabilir

Palas :kopkop:

yok hacı cruel dır iki kısı bır araya gelınce adam olduk sanıyorlarya kımler geldı gıttı sıte actı hepsının sıte domaını bosta suan :D duslerforum fark var! 2006 'dan berı

ıskender fırması gıbı oldu ama oyle!!!! 20300 yılına kadarda gıdecek bız olmasak torunlarımız cocuklarımız goturcek duslerforum yaşayaacak yenı nesılı mahrum edemeyız bu sıteden

senin bebeLerden umutlu değilim ama

benim bebelerden umutluyum :D

http://www.duslerforum.org/legend-girl-banned-t38578.html?t=38578&highlight=legend_girl

şöyle yazim :D

yoo cruel feln değil olay sadece siteden öyle muhabbetim fln olan kişiler oraya gitti diye gittim hatırladığım birtek diesel sen varsın :) banlanmışsın daha önce hangi yüzle döndün gibi düşünen olabilir illaki ama o zaman farklıydı şimdi farklı sonuçta ama şunu gördüm sırf tanıdığım bir kaç kişi için site değiştirdim ok. ama sonunda bıraktım yani orayı bir forumda güzel vakit geçrmek için birilerini tanımak gerekmiyormuş ki internetten bir tane bile arkadşm yok şahsen şimdi hiç kimseyi tanımadığım halde gzl vakit geçiriyorum açıkcası girdiğimde diesel demişsin ya bu site sana on numara küçük diye bende büyüdümde geldim işte :p :D

ayrıca hepsinin banları kalkmış ben eski adımdan denedm benmki kalkmamış bende yeni üyelik açtım okdar gerçi sıfırdan başladık bakalım :D

http://www.duslerforum.org/legend-girl-banned-t38578.html?t=38578&highlight=legend_girl

şöyle yazim :D

yoo cruel feln değil olay sadece siteden öyle muhabbetim fln olan kişiler oraya gitti diye gittim hatırladığım birtek diesel sen varsın :) banlanmışsın daha önce hangi yüzle döndün gibi düşünen olabilir illaki ama o zaman farklıydı şimdi farklı sonuçta ama şunu gördüm sırf tanıdığım bir kaç kişi için site değiştirdim ok. ama sonunda bıraktım yani orayı bir forumda güzel vakit geçrmek için birilerini tanımak gerekmiyormuş ki internetten bir tane bile arkadşm yok şahsen şimdi hiç kimseyi tanımadığım halde gzl vakit geçiriyorum açıkcası girdiğimde diesel demişsin ya bu site sana on numara küçük diye bende büyüdümde geldim işte :p :D

:)

Öyle Kelimeler Asla Etmem

Hatasını Anladıktan Sonra

Her Türlü Affı Mevcuttur Bizde ;)

Hoşgeldin Büşra Tekrar

teşekkrler semih :) hoşbulduk ya artık öyle kimsenin peşine takılıpta gitmem ya saçma sapan işlerdi işte :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri