İtiraf Ediyorum

By SerhaT

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar..Bazı şeyleri öğrenmenizin vakti geldi diye düşünüyorum.Bundan 3-4 yıl önce eve internet bağladık.İnternette fazla bir yere takılmıyordum çünkü bilmiyordum.Bir süre sonra arkadaşım beni bir siteye üye yaptı.Tabi ben bilmiyorum birşey olmaz demi dedim yok gerçek yaşını vermezsen olmaz dedi ve bir yaş büyük yazdık.Bir süre öyle devam ettim.Yetki aldım moderatör,yönetici sonrada admin oldum.Herkes beni öyle tanıdı adminler dışında.Forumlara öyle üye oldum.Bu durum beni sıkmaya başladı ama söylersem boş bir mevzu yüzünden insanların güvenini kaybedebilirim dedim öyle devam ettim.Ama artık yeter ben aslında şuan 17 yaşındayım.Yani doğru bir durum değil biliyorum ama birkere oldu artık. :)Sadece yaşımı büyük gösterdim sanalda diğer şeyler doğru yani yanlış anlaşılmayayım.Zaten bir süre sonra artık sanal ile bağımı koparmayı düşünüyorum.Elimdeki siteleri biraz geliştirip devrettikten sonra artık nete girmem heralde zaten sınavda yaklaşıyor.Herkesten özür diliyorum.Hakkınızı helal edin arkadaşlar yalan söylediğim için. :)

---> İtiraf Ediyorum

Az önce öğrendm bende :)
Ya tanıyoruz seni sonucta güvenilmeyecek biri değilsin.
Takılma sen.
Sağol itirafın icin :)

---> İtiraf Ediyorum

üzülme bence bunu söyleyebilmekte harika bişey. çokta kötü bişey değilmiş hem. teşekkürler cesaretin için.

---> İtiraf Ediyorum

Serhat,Allah bile insanı son gününe kadar yargılamazken, biz neden seni yargılayalim bu yaptığından ötürü.Seni bu konuda eleştirecek adam iğneyi önce kendine çuvaldızi sonra sana batıracak.Cesaretinin daimi olması dileğiyle..

---> İtiraf Ediyorum

evet haklisin.. yasin hakkinda yalan soylemissin; keske butun yalanlar boyle saf olsa???

sondada olsa gercegi soylemissin;

hersey gonlunce olsun, uzulme..

---> İtiraf Ediyorum

evet haklisin.. yasin hakkinda yalan soylemissin; keske butun yalanlar boyle saf olsa???

sondada olsa gercegi soylemissin;

hersey gonlunce olsun, uzulme..
Senin bana söylemek istediğin bir şeyler var mi hayatım.neden daha önce bana bir kedin olmadığından bahsetmedin?:)

---> İtiraf Ediyorum

Çok örneği var bunun sanala güvenmeyip çoğu şeyini yalan söyleyen insan ama önemli olan doğruluktur sende şimdi bunun örneğini gösterdin

Cesaratinden dolayı tebrik ederim :)

---> İtiraf Ediyorum

evet ya bende ölye saçma sapan doğum tarihi atarım bazen sitelere üye olurken.. :) hiiiçç sorun değil.. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri