İtiraf Edİyorum...

CaSuaL @

|+ Onursal Üye +|
Gold
İtirafım Var:D

Şu Forum Oyunlarında Özelliklede 3 Yorum Kısmında Tanımadığı Adam Çıkınca Tanımıyorum Diyip İşin İçinden Çıkana Ayar Oluyorum::D

Forumda Sürekli Özelliklede Oyunlar Kısmında Hep Aynı İnsanlar Var Böle Pusuda Bekleyen Biri Yazsada Cvp Versem Diye Buna Zaten Ayrı Bi Ayar Oluyorum..

Neyse İtiraf Buydu:))

---> İtiraf Edİyorum...

Şu Forum Oyunlarında Özelliklede 3 Yorum Kısmında Tanımadığı Adam Çıkınca Tanımıyorum Diyip İşin İçinden Çıkana Ayar Oluyorum

saoL Kadir demek bana Ayar oLuyosun xD

Tanimadigim bir kac kisiye ne diyebiLirimKi basKa :) ?

---> İtiraf Edİyorum...

aynen katılıyorum xD
tanımıyorum yerine yeni bi arkadas, iyidir vs bi ton yorum yapılabilir :11:

Son düzenleme:
---> İtiraf Edİyorum...

puff
ballons29uf7.gif

bırak özgürce uçabilsnlerrrrr balonlar gökynzdeeeeee

---> İtiraf Edİyorum...

bi insan tanımadığı kişi hakkında görüşlerini yazamazki o yüden tanımıyorum der geçer sonuçta bu bi oyun haklısın uyuz ayar olabilirsin ama ne yapılabilirki sevdiği kişi hakkında bu kişi yorum yapmak istiyorsa ve diğerini tanımıyorsa tanımıyorum der

---> İtiraf Edİyorum...

bi insan tanımadığı kişi hakkında görüşlerini yazamazki o yüden tanımıyorum der geçer sonuçta bu bi oyun haklısın uyuz ayar olabilirsin ama ne yapılabilirki sevdiği kişi hakkında bu kişi yorum yapmak istiyorsa ve diğerini tanımıyorsa tanımıyorum der

Senin Dediğin Olabilir Ama Üçünüde Tanımıyorum Diyip Geçmesine Ayar Oluyorum Dostum Ben..

---> İtiraf Edİyorum...

bari tanımaya calış değil mi :D yazılar az cok karakter hakkında bilgi verir,hiç yorulmucaklar

---> İtiraf Edİyorum...

hahaha

ßnde 1 kerecik dedim herkesLer dio die ßidaha demicm ßana ayar oLma hahaha

---> İtiraf Edİyorum...

Belli Bi Kişi Yok Aklımda Sadece Gördüğüm Zaman Saçma Geliyo O Kadar

---> İtiraf Edİyorum...

Tanımıyorsa Onun Hakkında Nasıl İyi Birisi Filan Yazabilir Ki.

+

Büşra´nın Dediği Gibi Şuan Çok Az Üye var Ve Devamlı Aynı Üyeler Oyun Oynuyor.

Ve Bir Çok kez uyarmama rağmen devamlı aynı üyeler yazıldı , ortaya aynı yorumlar çıkıyor o yüzden (.

Son düzenleme:
---> İtiraf Edİyorum...

Yok Ondan Değil. Emin Ol Biri Yazsında Arkasında Hemen Yazım Diyen Çok Adam Var.Buda Benim Çoğu Zaman Yazma Hevesimi Sönüdürüyor..

Ayrıca Tanımadığın Adam Hakkında Yorum Muhabetindede Tek Olmadığıma Sevindim..

---> İtiraf Edİyorum...

waLLA katıLıorm Kadir Sana.. aZ Çok oyunLardaki kiŞiLer ßeLLi.. Herkz ßirbirini görüo oyunLarda.. ßu 3ünüde Tanımıorm Lafına uyuZz oLdum ßende Yhaa..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri