Itiraf Ediyorum ;P

»¦ StilL_Boy ¦«

Kayıtlı Üye
Evt ArkadasLar Itiraf Ediyorum.. Kiz ArkadasimLa günde 10 SAaT Telefonda Konusiyorum Gün icinde 100 Sms te Atiyorum :p TeLefonu kapatincada :D Sersem gibi oLiyorum :D:D

Ne güzel

Insanin konuscak birisi oLması güzel..

kader utansin baska bisey demiyorum

evt orasi öyle ama hayat zordur bunu herkes bilir.. dogrular cok uzun zaman sonra seni bulur belki.. ama konusmak icin bir neden olmali.. eger bir insan telefonla konusiyorum deyipte.. bos konusiyorsa bu konusma bostur.. inan tr de olsaydim.. hergün seni arar hergün seninle de konusmak isterdim.. karsimdakinin kiz olmasi önemli degil karsimdakinin deger verdigim biri olmasi önemli sen bu degeri hak eden arkadaslarimdan birisin. Konusmak belki bir yerden sonra önem tasiyor ama benim icin deger ve saygi sevgi önemli.. sen istedigin her süre yanindayim.. almanya bile yasasam ne zaman istersen.. ararim konusurz abi kardes gibi dertlerimizi paylasiriz bunu unutma.. bir yabanci olabilirim ama karsimdakilere nasil deger verecegimide bilirim.

allah razı oLsun düsünceLerin icin..

ama hic bir zaman bir arkadas sevgilinin yerini tutmaz , sevgilide bir arkadasin yerini tutmaz..

ikisini ayirt edebiLmek cok önemLi ayirt edemezsen Sevgilinin arkadastan , arkadasin sevgiLiden farkı kaLmaz..

tabikide sonuna kadar haklisin kardesim.. tabi bir sevgili bir arkadasin yerini tutamaz bir arkadasta sevgilinin.. ama inan ben o kadar asktan aci cekmisim ki .. sevmenin ne oldugunu unutacak kadar.. canimi cok yaktilar hayla bir korkuyla yasiyorum.. hayla aci cekerim korkusu.. belki mutluyumdur.. ama korkarak mutluluk nereye kadar yasanir.. ama inan istedigin her sürece yanindayim.. iyiki ben bu site senin gibi degerli insanlari tanidim.. iyiki varsiniz iciki bu sitede sizin gibi candan arkadaslar var..

tabikide sonuna kadar haklisin kardesim.. tabi bir sevgili bir arkadasin yerini tutamaz bir arkadasta sevgilinin.. ama inan ben o kadar asktan aci cekmisim ki .. sevmenin ne oldugunu unutacak kadar.. canimi cok yaktilar hayla bir korkuyla yasiyorum.. hayla aci cekerim korkusu.. belki mutluyumdur.. ama korkarak mutluluk nereye kadar yasanir.. ama inan istedigin her sürece yanindayim.. iyiki ben bu site senin gibi degerli insanlari tanidim.. iyiki varsiniz iciki bu sitede sizin gibi candan arkadaslar var..

:)

benim kadar cekmemissindir emin ol.

anlatsam burdan bagdata yol olur..

ne deftere sıgar ne kitaba ..

Yine Sen Seviyorsun Korkarakta oLsa

ben onuda yapamiyorum.
izLiyorum etrafimdakiLeri
Dün a$ik oLcam gaLiba diyorlar
ertesi güne a$ik oLdum :)
a$k bu degiLdir.
Herneyse :))

Haklisin ask ztn bir günde olmamali.. eger bir gün zamanin olursa bol bol seninle dertlesmek isterim bir arkadas olarak.. benim gibisin.. yürekten ve inctensin.. ben buna inaniyorum..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri