itiraf ediyorum forumların solundaki ikonlardan faydalandım

FallenAngel

Kayıtlı Üye
itiraf ediyorum forumların solundaki ikonlardan faydalandım ve kendi sitemde kullandım şimdide pişmanım silcem ama eriniyorum bu arada hakkınızı helal edin lütfen helallik almak için açtım bu konuyu belirtirseniz sevinirim helalliğinizi

---> itiraf ediyorum forumların solundaki ikonlardan faydalandım

Sen satanist değilmiydin ne helalliği istiyosun :D

Helal olsun
Helal olsun
Helal olsun...

Bu bizi yiyor la :H Gündüzleri yatıyor geceleri kafası güzel oluyor çekiyor ordan burdan bişeyler sonra konu açıyor ben şunu yaptım bunu yaptım. Do you Schizopzopzophren ?

arkadaşlar o konu bana ait deil o açılan konuya bakarsanız açıklamayı yaptım orada satanist fln değilim ben ki satanist olsamda buraya yazmam

SatanisLer nie bu kadar özenTi oluyor..neyine özeniyosunuz satanistlign anlam vermedim elimde olsa hepsini harcarım..Hemde hepsini

onu özenenlere sor benim diyceğim bu konuyla alakam yok hayırlı günler selametle kalın

benden yana helal olsun itirafın için diesel kendi adına yorum yapacaktır.

ayrıca herkesın dını meshebı ılgı alanı tarzı kendını ılgılendırır geyıge gerek yok arkadaslar

ozgur bır platformdasınız ayrım yok

SatanisLer nie bu kadar özenTi oluyor..neyine özeniyosunuz satanistlign anlam vermedim elimde olsa hepsini harcarım..Hemde hepsini

Bazı konularında gördüğüm 'L' büyük yapmak , g'leri 'q' yapma çabanı özentilikten saymıyorsun heralde.?
Herkesin özgür iradesi var nasıl sen yazındaki bazı harfleri değiştirmeden zevk alıyorsan onunda satanistlikten zevk aldığı birşey var demekki

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri