İtiraf ediyorum çekilin

Yasamaktan nefret ediyorum hatta yakın bi zamanda intihara kalkıstım ama beceremedim :D

Herşey boş qeliyooooooooooooooooooo :(hırrrhırrr

Sana hak verebilirim.

insanın istediği bişe olmadığı zaman işte bu düşünceler işine giriyo Haklısın geçen gün aynen bende böle düşünmüştüm hemde fazla değil iki gün önce ama türkiye maçını izledim ve rahatladım insanız hepimiz çabuk bıkıyoruz. Ve çabuk toparlanıyoruz herşeyden elini eteğini çek fazla değil sadece 1 gün yeter senin için istediğin gibi yaşa ewde yapamıyorsan çık dışarıda yap ama ne olursa olsun.. Asla Pes Etme.

Doqru diyosun cnm ama benim inan sosyal cevremde arkadaslarım yok konusup dertlesecek ben neden netteyim ki işte tek sebebi bu çok yanlızım çok :,(

Aaa ne demek Burada Bizim Görevimizin bi parçasıda, Üyelerimizin dertlerini dinlemek yardımcı olabilmektir.

Ve ayrıca üzmedin beni aslında ben mutlu oldum, paylaştığın için İnş.sana yardımcı olacaz.

oLarız tabi yah...:4:.....özgecimm seN sıkma canını...7/24 burdayıs :50:
;)

özqe saçmaLama sakın .. :91:

okumamış oLıcam bunLarı .. hırrr

ne demek ya ? öLmek ne demek ?

hayat qüzeL ama bo$$ .. heR ne oLursa oLsun yaşamaya deqeR o kadaR şey waRkı.. ?

sosyaL hayatm yok dıosn .. :)

bızı sanaL qöRme :55:

ona bakaRsan heRksın ıntaR etme ıçın bı sorunu wardır ..

kımısı ekonomık kımıısı aşk kımısı yanLızLık vs...

heR zaman zoru başarmaLi ..

Son düzenleme:
haYAT ne oLursa oLsunnn yaşamaya deger.. boŞuyLa doLUsuyylaa.. hatta eLinde doLu bişeyy oLmasadaaaaa deger.. asLaa amaa asLAA bole bişye 1daha kaLkşşma .. herşeyi gectiM annen babannn snın içİN UZUlurr.. kendını dusnme 1kez onları dusuN.. cvrem yok dıosuN ama goz yaşI akıta biLCEK kesın birisi vardır... olmadı bak burda dedıklerı gibi yukrda yazan ark. biz vaRızz..;) + bu dunyadan MutLu dıyıLsın dier tarftA var.. azcıK inanNCLa kaL.. GUZEl gunler guzel herşey snı buLCAktırr.. diLERimm oLURR.. ki sen YETERki istee caNm.. ....

degmez be guzelım :eek: arkana bakıp cok gulceksın uzuldugun dusundugun her an ıcın

oyuzden takmamaya calıs uzulme ;)

=) ßende ßeceremedim ölmeyi ösqee hemde 2 qün önce ama iyiqide ßecerememi$im hayaT ne kadaR zoR oLsada yinede dönüp ßaqtıqında ya$amaya deqer =) ßen $uan çoq aCı çekiyorum meseLa ama ya$adıqım için $ansLı we MuTLuyum saqın ßidaha ßöle ßi$i yapmaya kalkma =)
Küçüq $eylerle mutLu oLmayı öqren meseLa ßuaralar kendini $ımart alı$weri$e çıq,SaÇLarını boyaT ne ßilim kendini $ımart i$te emin oL iyi qelicek =)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri