itiraf ediyorum bi okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

angel_melissa

Kayıtlı Üye
gerçek aşkı bilmeyenlerden seni seviyorum diye yalancılık maskesine gömülenlerden sana aşığım diye başka bi kızla çıkanlardan benimle çıkar mısın diye arkamdan konuşanlardan nefret ediyorum ve haksız yere suçlanmaktanta nefret ediyorum yalancılardanda nefret ediyorum benimle dalga geçenlerden benimle alay edenleyden bana inanmayanlardanda nefret ediyorum ve benim güzel olduğuma bakmayıp bana küfür edenlerde nefret ediyorum benim arkamdan hayvanlı mayvanlı konuşanlardanda nefret ediyorum benim arkamdan benle alay edicek şekilde konuşanlardanda nefret ediyorum

Son düzenleme:
---> itiraf ediyorum bi okuyun

canım kardeşim

Abicim

sen iyi degilsin.

bu kuzenin kayboLması

o ugursuz kuzenin

Senin psikoLojini bozmus

ailene durumu anLat

seni bi psikoLoga götürsünler.

gülmeyin be hep o öykünün yüzünden moralım bozuldu o kız beni ne hale getirdi psikolajimi bozmaya ne hakkı var onun beni üzmeye beni kırmaya beni yolun ortasında rezil etmeye yolun ortasında suratıma tükürmeye ne hakkı var onun ben hiç bişi yapmadım öyküye

Cnmm.

Sen en iyisi öyküyle görüşmeye biraz ara ver.

Semihin dediği gibide bi psikolağa git.

ama ben hasta diyilimki öyküden çok çektim ama bıktım artık ondan nefret ediyırum ondan ben suçsuz yerdeyken yolun ortasındayken yüzüme balgamlarını tükürüklerini attı ve öykü uyuşturucu bataklığının içine düşmüş ben ruh hastası diyilimki niye psikolajğa gidiyimki sadece takıntılarımın yüzünden psikolağa gitmiştim kadın bana bi ilaç verdi ben o ilaçı hep içiyodum sonrada kestim ilaç içmeyi ne

öykü bana balgam attı yolda yürürken bana öyle bi tükürdküki bana öyle bi balgamlı tükürük attıki herkez gördü annemle babam şaşırdılar

ya canım ılgı mı cekmek ıstıyosun bılmıyorum ama kendını kucuk dusuruyosun artık bencede aılene anlat senın kesın psıkolojık tedavıye ıhtıyacın var

Canım Kardeşim

Bugun Üye banLama sınırımı doLdurdum

Ama Limiti Gecmek istemiyorum.

Lütfen

Bu Konunun İtirafla Bi Alakası yok

Ayrıca Biraz Abartiyorsun.

Bidaha Böyle Konular Acarsan Banlancaksın.

Seni defalarca uyardım

Ama Uyarmaktan ben usandım

Sen Usanmadın..

Lütfen Diyorum

Rica ediyorum

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri