itiraf ediyorum ben s....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> itiraf ediyorum ben s....

eğer bu forumda bir satanistin bulunması yanlışsa banlamadan önce bildirin bana bildirinki ben kendi isteğimle ayrılayım forumdan

Ne Güzel Birşey İtiraf Edebilmek..Ama Gerek Olduğunu Sanmıyorum..Neyse Buda Senin
Seçimin..Saygılar..

Yalnız Şunuda Söyliyim Bu Satanistliğin Bi Sonu Yok Çoğu Zaman Heves Olarak Kalmıştır..Bunu Çok Gördüm Arkadaşlarım Vardı Ama Şimdi Hepsi Pişman..İnş Sende Pişman Olmazsın..

çelişki içindeyim şuan bir yanım pişman olursun vazgeç diyor diğer yanımda bir şey olmaz devam et diyor ne yapcağımı şaşırdım bende

Satanistlik Bi Yaşam Tarzıdır..Bunuda Türkiyede Tam Olarak Yaşıyamazsın.. O Yüzden İlerde Pişman Olmaman İçin Erkende Bırak.. Çünkü Sana İlerde Kazandırıcağı Bişey Yok ?

doğrudur casual e katılıyorum

Satanistlerden oldum olası nefret etmişimdir.Ne dinleri düzgün ne yaşamları.Sen bilirsin.Ne diyeyim senin mantıksızlıgın.Allah akıl fikir versin.

Ah bunlar hep maneviyatın eksikliğinden kaynaklanıyor.

Topla kendini bi an evvel.

Mart ayındada kesimler oluyor mu sizin ? İşler kesat mı yoksa ?

geleneksel satanizimin taraftarrısınız yoksa gösteterişlik olanlarından mı??

yine cesaret buda :)

umarım doğru olanı seçersin. çok fazla satanist arkadaşım var ve içlerine grdikleri için çıkamıyorlar bile...

Kedileri kesenlerin varya ! Sizde kesilin onlar gbi emi ! hemde lime lime !:147::19: bi tane satanist görsem agız burun dalmazsam ne olıyım !

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri