itiraf ediyorum ben anneannemin cep telefonundan ve ev telefonundan herkezi aradım

fatih atakur

Kayıtlı Üye
itiraf etmek istiyorum ve itiraf ediyorum ben anneannemin ev telefonundan ve cep telefonundan tanımadığım insanları aradım ve kuzenim iremin babası muyittin amcayı 3 kez aradım ve ona hiç cevap vermedim muyittin amcada iremin annesini arayıp bana çok kızdığını söylemiş irem daha 6 yaşında bir gece iremin annesi iremin suratına tokat attı irem hiç bişi yapmamıştı hatta bende gördüm anneannemin evinden ve cep telefonundan herkezi aradım ve 26 kere aradım annemle anneannem bana çok kızdılar allah bilir anneannemin ev telefonuna ve cep telefonuna kaç tane para gelir bide benim şükrü diye bi dedem var o hasta unutkanlık hastalığı var kendisini bile tanımıyor ve hiç kimseyi bilmiyor ve tanımıyor ne yediğini hiç bilmiyor annemde dedeme bağırıp duruyor

:D sen kaç yaşındasın ya aklım almadı ne çocukmuşsun sen öle :D anoMm :D:D ben onları yaPsam :D bütün yıl abim bana harçLık wermez heralde :D hatta bişi bile almaz :D ellerine saqLık :D:D

---> itiraf ediyorum ben anneannemin cep telefonundan ve ev telefonundan herkezi aradım

hmm :35:

---> itiraf ediyorum ben anneannemin cep telefonundan ve ev telefonundan herkezi aradım

kaç tane para gelmiştir kimbilir .)

hahaha onu bende yaptım ya hatta kucukken ozcan denızın numarası dıye 900Lu numara cıkardı saLLak gıbı araRdm sanKı cıkacak ta :D hepte biLmiyoRum derdım sorarLaRSa :D

bravo yani yazık dedeye :D

Yazık ya dedene :| Kalpsiz :|

Süper saol :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri