itiRaf ediOrm artk..

kskdlr

Bayan Üye
İtiraf ediOrm piskoLojim bozuLdu. :91::147::19:

Konuyu düzenLiorm :)

Herşey cok üstüme geLio arkadaşlarım.. Aşk hayatım ailemm.. Etrafımdaki herkez.. benim bi kaLbim oLdugunu unutyolar. Yaşadıgım bi cok şey var. ve bunların hepsini en agır şekilde yaşadım. Dayanamıorm artık ya dayanamıorm. Azıcık anlasınlar beni :S saygı göstersinlerrr! Ben onLarı kırmak istemedikce onlar beni kırıyo. Nerde bu dünyanın adaleti??

Son düzenleme:
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır, olaya karşıdaki insanların açısından bak!
Acaba bana neden bu şekilde davranıyorlar?
Suç Kimde?
ve Saygı görmek istiyorsan karsındakine saygı göster, anlamaya çalış, objektif ol biras.
Bunları yaptıktan sonra hala aynı kanıdaysan, artık suçu kendinde aramaktan vazgeç binevi iletşim bozukluğudur...

İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır, olaya karşıdaki insanların açısından bak!
Acaba bana neden bu şekilde davranıyorlar?
Suç Kimde?
ve Saygı görmek istiyorsan karsındakine saygı göster, anlamaya çalış, objektif ol biras.
Bunları yaptıktan sonra hala aynı kanıdaysan, artık suçu kendinde aramaktan vazgeç binevi iletşim bozukluğudur...

DüşünceLerime Tercüman oLmuşSSnn xD katılıyorum..

Sürekli yanlarında olup onların yerine kendimi koydugum için bu durumdayım ztn ;)

Hmm aynı bizimkiLer..:| napsam zıt gidiolar bana onlara uymaya çalışsamm heb öle gitmesini istiolar

seni anlıoRum canım..

saßret canım ya...
emin oL onlar da senin iyiLiğini isdio ama aiLéler vbazen böyle olabilio işte :2:
sıKma canını :106:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri