İtiraf: Direkt çarptım

mystic

Bayan Üye
images

Üniversitedeyim.Tramvay üniversiteden geçiyor ama bizim okula gidebilmen için koca yokuşu çıkman gerek. Hızlı çıkarsan 5 dakika, ağırdan çıkarsan 20 dakikaya kadar yolu var.
Neyse güzel bir gündü başlangıçta. Yokuşu çıkıyoruz işte. Kaldırımda da direkler var tam ortalarda. Derken bizimkiler yokuşu ağırdan alarak çıkıyordu ben de yavaş yürümeyi sevmem.Bana bir şey dediler arkamı bi döndüm bir şey demek için.Küüüt..Ne oldu tabii ki direğe çarptım.Allah’tan kafamı çarpmadım. Bizimkiler gördü beni gülmekten öldüler. Hatta biri çarptığım direğin önüne çömmüş gülüyordu. Arkadaşımın biri “Kesin birine çarptı sandı geri döndü özür dilemek için” dedi. İşin komik tarafı öyle sandım gerçekten de.Diğer arkadaşım da "Direkt mi çarptın" dedi. Hadi anladım komik de niye ben her direk görüşlerinde aynı muameleyle karşılaşıyorum anlamadım..

hahaha

---> İtiraf: Direkt çarptım

Geçmiş olsun Konya tramvayı şöforlerinde bıyıklı sakallı bi abi var gece bilet bulamadığımızda bizi goturmustu onu anımsadım xD İtfaiyenın yanında bı yurt var m. ali şengül xD

Geçmiş olsun Konya tramvayı şöforlerinde bıyıklı sakallı bi abi var gece bilet bulamadığımızda bizi goturmustu onu anımsadım xD İtfaiyenın yanında bı yurt var m. ali şengül xD

Bizim vatmanlarımız yardımseverdir de konu o değil :D

:D :D :D

Gülme komşuna gelir başına :D :D :D Gülmemeliyim :))

geçmiş olsun o arkadaşlarının dilinden düşmezsin artık ama anı sonuçta gülmek için bahane olur :Ü

direğe çarpmak berbat bi duygu biliyorum o direkler yüzünden bir dişimi kaybettim:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri