İtiraf denilirse artık :D

nameless

Bayan Üye
Hmm ne desem.Bilgisayarı 3 kere üstüste çökerttiğimde suçu kardeşime attım.İlkinde iyiydi ama son ikisinde anladılar:8:
İtiraf ediyorum kayıt olurken doğum tarihini 2 kere üstüste yanlış yazdım
İtiraf ediyorum kardeşimin kalemlerini cüzdanından alıp kaybeden şahıs benim(kendi çantamdan almaya üşeniyorum:8:)
İtiraf ediyorum su yüzünden havaya sıçrayan su hortumunu yılan sanıp ortalığı ayağa kaldıran ve rezil olan kişi benim:67:
İtiraf ediyorum Ajdar adını duyduğumda bile ağzına muz tıkayasım geliyor
İtiraf ediyorum bilgisayar kasasındaki düğmeye 3-4 defa bastıktan sonra bozuldu heralde napıcam diye düşünen,sonra fişi takmadığımı anlayan akıllı benim
İtiraf ediyorum küçükken sulu boyayı alıp makyaj niyetine dudağıma sürmüştüm :50:(pastel boyayıda oje niyetine :D)
İtiraf ediyorum 3. sınıfta arkadaşlarından kazık yemiş ve artık kimseye güvenemez hale gelmişim(1 kişi ve ailem istisna)
Aslında fazla yaramaz biri değilimdir gördüğünüz gibi :D.Öylesine itiraf edeyim dedim :D

---> İtiraf denilirse artık :D

İtiraf ediyorum Ajdar adını duyduğumda bile ağzına muz tıkayasım geliyor

:11: iiymis..

tşkler bizimle paylastıın için :)

Trabzonlu olunca ne oluyor anlamadım ama ^^'.Hmm itiraf ediyorum arkadaşlarını satan kişilerden nefret ediyorum:91:

dökmüşsün içindekileri resmen

Ya biri açıklasın Trabzon'lu olunca ne oluyor :D.Bugünün itirafı:
Buradan taşınmak istemiyorum :(

Ya biri açıklasın Trabzon'lu olunca ne oluyor :D.Bugünün itirafı:
Buradan taşınmak istemiyorum :(

Bnde anLamadım Hamsi KafaLı oLuyolar galibahahaha geneLde öLe deniRde ondan böle diolarLaRdıR xD Bizm blokda bir trabzonLu war ama adam saat kaçta olursa olsun gelir son ses laz parçaları dinleR xD

t$kLeR itiraf içn iyiyDi genede xD hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri